El Pla d'en Boet continuarà un any més jugant a Tercera Catalana

El conjunt mataroní empata amb el Cabrils a 1 i evita qualsevol possible descens compensat

Pla d'en Boet-Cabrils

El Pla d’en Boet va empatar a casa a 1 gol davant el Cabrils en el partit de lliga i evita qualsevol possibilitat de descens compensat. En aquesta darrera jornada de lliga el Cirera va guanyar 5 a 0 el Premià de Dalt B, el Liverpool va empatar a 1 a Cabrera i el Molinos que ja havia perdut la categoria va perdre a casa 1 a 2 davant l’Alella.

El Cirera ha acabat campió i puja a Segona, el Poble Nou jugarà la promoció d'ascens a Segona Catalana, mentre que Empenta, La Salle i Molinos perden la categoria. El Calella està salvat per ara, i haurà d'estar pendent dels descensos compensats.

CLASSIFICACIÓ: CIRERA 81; Poble Nou 71; Bufalà 70; Sant Pol 59; Barceloneta 57; Llavaneres 56; Cabrera 55; Pineda 51; Arenys de Mar i LIVERPOOL 45; Alella i Premià B 42; Cabrils, PLA D’EN BOET i Calella 40; MOLINOS 31; Empenta 12.

Dissabte arrenca el Torneig de Futbol Base del Pla d’en Boet

Aquesta setmana arrenca el Torneig de Futbol Base que organitza el Club Esportiu Pla d’en Boet i que arrencarà aquest dissabte amb la disputa de la categoria benjamí. Els equips que participaran en aquest torneig són el Gramenet Milan, UE Sant Andreu, Juventus AC, Penya Barcelonista Cinc Copes i el CE Pla d’en Boet.

El dissabte 15 de juny es disputarà el torneig en categoria prebenjamí, a hores d’ara encara falta tancar la participació d’algun equip, però de ben segur que seran alguns dels millors equips de les lligues del Maresme i del Barcelonès. El dissabte 22 de juny es tancarà el torneig amb la celebració dels partits de la categoria aleví que jugaran Penya Barcelonista Cinc Copes, Gramenet Milan, Juventus AC, UE Sant Andreu, CE Mataró, CE Premià i CE Pla d’en Boet.