El mataroní Polo entrenarà el CE Mataró 2013-14

El club groc i negre presenta els entrenadors dels dos principals equips de l'entitat per a la propera temporada

  • Dilluns, 03 Juny 2013 18:10

Presentació Polo i Encinas

El Club Esportiu Mataró EF ha presentat aquest dilluns al mataroní José María Polo com a nou entrenador de la primera plantilla per la temporada 2013-14. Polo és el primer entrenador de la nostra ciutat que iniciarà una temporada amb el club groc i negre des de la temporada 1985-86, quan ho va fer Miquel Xirau. El nou tècnic ha estat presentat als mitjans en roda de premsa juntament amb Alberto Encinas, que des de la setmana passada ja dirigeix els entrenaments del Juvenil A.

El president del Mataró, Albert Gibert, ha dit que li feia una especial il·lusió presentar dos entrenadors mataronins ja que ha destacat que feia molts anys que això no passava. El president tampoc ha volgut deixar passar l’ocasió per agrair la feina feta per Marcial Serrano que, segons ha dit, va aportar “el punt de motivació extra i orgull que l’equip necessitava per aconseguir l’objectiu de la permanència”.

Polo torna a casa

Com a jugador, Polo es va formar al futbol base del CE Mataró i va defensar la porteria del primer equip durant quatre temporades. Com a entrenador Polo ha dirigit els primers equips de l'Arenys de Mar, el Bellavista Milán i el CE Premià de Dalt, equip amb el qual s'ha enfrontat aquesta mateixa temporada al Mataró. Ha afirmat que feia molts anys que tenia la il·lusió de tornar a casa: “Estic on vull estar, des que vaig marxar tenia ganes de tornar aquí. Vinc amb la il·lusió d’engrescar la gent. És cert que ja és un dels camps amb més gent de la categoria, però vull que tornin a disfrutar amb el Mataró”.

També ha parlat davant la premsa el nou tècnic del Juvenil A, el també mataroní Alberto Encinas i format com a jugador també al club groc i negre. El jove entrenador que tan bones temporades ha fet amb el Premià a la Lliga Nacional (on el va fer pujar en la seva segona temporada) ha afirmat que és aviat per parlar d'objectius però que es buscarà poder lluitar a la part “mitja-alta de la taula”, per poder arribar a la part final de la temporada amb opcions de buscar l’ascens a la Divisió d'Honor.