La Mataronesa es queda a un gol de l’ascens

El conjunt mataroní guanya la tornada de la promoció d’ascens a Tercera Catalana al Castellnou per un insuficient 2 a 1

130601 Fut Mataronesa - Castellnou

Un gol, això és el que li va faltar a la UD Mataronesa per aconseguir l’ascens a Tercera Catalana. Els mataronins la setmana anterior van perdre l’anada de l’eliminatòria de promoció d’ascens per 1 a 0 davant el Castellnou de Santpedor, i tot i que a la tornada a Mataró van guanyar 2 a 1, el conjunt del Bages pel valor doble dels gols a camp contrari va ser qui va aconseguir l’anhelat ascens.

El conjunt mataroní havia de remuntar i a la mitja part ja tenia la feina feta amb dols gols d’Alejandro Vidal que van capgirar l’eliminatòria. A la segona part els visitants, que fins aleshores havien estat tancats al darrera, van avançar línies, aconseguint el premi del gol al minut 80’ de joc quan Jordi Bosch va aprofitar una acció a pilota parada.

Mataronesa

Amb el 2 a 1 la Mataronesa va buscar el gol que li donés l’ascens, però quedaven molt pocs minuts i tot i que els mataronins ho van intentar no van aconseguir perforar la porteria rival. Al final alegria visitant i tristesa local d’una Mataronesa que no ha pogut arrodonir la magnífica temporada que ha fet, amb aquest ascens a Tercera Catalana.

UD MATARONESA - UE CASTELLNOU 2-1

MATARONESA: Jairo, Juan Carlos, Demian, Didac Zamora (Teddy, 69’), Manuel Simon, Raul Santos (Felix, 83’), David Calvo, Alejandro Vidal, Ruben Morales, Ivan Valero (Adnane, 60’), Jose Sola.
GOLS: 23’ Vidal (1-0), 40’ Vidal (2-0), 80’ Jordi Bosch (2-1).