El Mataró salva la categoria amb una nova golejada

Els groc i negres guanyen 6 a 1 al Barberà i acaben en la novena posició final d'aquest igualat grup 2 de 2a Catalana

• Diumenge, 02 Juny 2013 14:43

Salvats

El CE Mataró havia de guanyar al Barberà per no patir per la permanència i així ho ha fet. Els groc i negres han guanyat el darrer partit de la temporada per un clar 6 a 1, i d’aquesta manera han certificat de manera matemàtica la salvació, sense haver d’estar pendent d’altres resultats i finalment pujant fins la novena plaça. La temuda 14a posició, de possible descens compensat, finalment ha estat per l'Argentona que ha perdut a casa 1-3 contra el Lloreda.

El partit no ha pogut començar millor pel Mataró, ja que Cobo ha fet el primer gol quan no s'havien jugat ni dos minuts de partit. Poc després, Marc Aranyó en una rematada de cap ha sorprès al porter visitant fent el 2 a 0. Els aficionats del Mataró respiraven més tranquils. Però tot i tenir dues clares ocasions de gol (amb travesser inclòs) encara hi ha hagut temps per a la incertesa, ja que tot i el domini local, el Barberà ha reduit diferències abans del descans.

Segona meitat de festival golejador

Però la segona meitat ha començat com la primera amb un gol matiner i ha acabat sent un monòleg del Mataró que ha acabat fent sis gols i sentenciant la permanència a la 2a Catalana amb gols de Cobo (gol olímpic fet amb l'ajuda d'un defensor a qui l'àrbitre ha donat el gol), Sergio López, Sergi Maymí i Isma Aguilar des de llarga distància.

Aquest dilluns el CE Mataró presenta el nou tècnic que ja començarà a treballar en la temporada vinent.

Club Esportiu 6-1 Barberà Andalucía

CE MATARÓ EF: Pol Flores, Isma Aguilar, Pintor, Antonio Pérez, Willy, Abel Moreno, Óscar Bas, Dídac, Cobo, Ayub i Marc Aranyó. Han entrat: Palma, Sergio López, Sergi Maymí.
GOLS: 2' COBO (1-0); 13' MARC ARANYÓ (2-0); 33' (2-1); 46' COBO (3-1); 70' SERGIO LÓPEZ (4-1); 81' SERGI MAYMÍ (5-1); 89' ISMA AGUILAR (6-1).