El juvenil del CE Mataró presenta nou tècnic per la temporada vinent

Alberto Encinas es farà càrrec del Juvenil A del club groc i negre, amb la intenció de tornar-lo a la Divisió d'Honor

  • Dimecres, 29 Maig 2013 17:26

El CE Mataró ha anunciat el nou entrenador del seu Juvenil A que intentarà el retorn a la Divisió d’Honor Juvenil. Es tracta d’Alberto Encinas, jove entrenador provinent del CE Premià i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Alberto Encinas

Encinas farà el seu primer entrenament amb el Juvenil del Mataró aquest mateix dimecres, després d'acomiadar-se del CE Premià, club on ha estat les quatre darreres temporades dirigint amb èxit el seu Juvenil i fent-lo pujar fa dues temporades a la Lliga Nacional. Aquesta temporada el juvenil premianenc ha fet un bon paper acabant a mitja taula del grup català de la Lliga Nacional, sense haver de patir pel descens i lluitant de tu a tu amb equips com l’Hospitalet, el Lleida o el Figueres. Fa dues temporades inclús es va arribar a fer càrrec del primer equip de manera provisional. Abans, Encinas havia començat a entrenar a la base del Cirera.

Cal destacar que com a jugador, Encinas ja havia format part molts anys del futbol base del club groc i negre, per la qual cosa, com se sol dir, ja coneix “la casa”.