El Mataró guanya el Sant Ignasi i té la permanència a tocar

Sant Ignasi 2-6 CE Mataró EF

• Dissabte, 25 Maig 2013 21:33

El 2-5 obra d'Uri

El Mataró jugava una veritable final al camp del Sant Ignasi i n'ha sortit vencedor. Els groc i negres han superat a domicili un rival directe en la lluita per la permanència a 2a Catalana, i en cas que els resultats d'aquesta jornada no ajudin, la salvació matemàtica es podrà certificar la setmana vinent a casa contra el Barberà, equip ja descendit.

Els de Marcial Serrano han sortit molt endollats i amb un gol al primer minut d'Uri Martínez, i un altre a la sortida d'una falta servida per Marc Aranyó, al minut 20 ja guanyaven 0-2. Però els locals, que tenien la il·lusió de sortir del descens, no s'han rendit i han empatat el matx en un quart d'hora. Per sort pels interessos mataronins, els locals han comès un penal innocent sobre Abel Moreno, que ell mateix ha transformat, permetent marxar al descans amb aquest mínim avantatge (2-3).

Celebrant el 2-5

La segona meitat ha estat intensa, però més plàcida que emocionant. El domini ha estat del Mataró que ben aviat ja ha pogut marcar després d'una gran jugada de tot l'equip, que ha culminat Uri rematant una centrada de Marc Aranyó. Els locals han buscant reduir diferències però només creaven perill penjant pilotes a l'àrea, molts cops des de serveis de banda, aprofitant que el camp era molt estret. La tranquil·litat ha arribat amb el 2-5 d'Uri, que culminava el seu "hat-trick". Al límit del temps Marc Aranyó ha posat el colofó al festival golejador i al seu gran partit amb un gol des del cercle central. Un 2-6 amb regust a permanència.

SANT IGNASI 2 - 6 CE MATARÓ EFG

CE MATARÓ EF: Pol Flores, Pintor, Antonio Pérez, Àlex Seco, Willy, Abel Moreno (Sergio López, 85'), Óscar Bas (Palma, 78'), Ayub (Cobo, 81'), Víctor Hernàndez, Uri Martínez (Dídac, 89') i Marc Aranyó.
GOLS: 1' URI MARTÍNEZ (0-1); 20' MARC ARANYÓ (0-2); 25' Cardona (1-2); 39' Nogués, de penal (2-2); 45' ABEL MORENO, de penal (2-3); 50' URI MARTÍNEZ (2-4); 89' URI MARTÍNEZ (2-5); 90' MARC ARANYÓ (2-6).