El Mataró empata amb el Tiana i s'acosta a la zona de perill

Els mataronins s'avancen dos cops, però jugant amb deu acaben patint per empatar amb un rival directe (2-2)

  • Diumenge, 19 Maig 2013 20:24

El primer gol de Seco

En una tarda plujosa, el Mataró ha empatat a 2 contra un rival directe com és el Tiana. Un resultat que, veient com ha anat el partit, encara es pot considerar un mal menor. Els homes de Marcial Serrano han marcat un gol a l'inici de cada part, però els visitants han remuntat dos cops, a la segona meitat jugant ja amb un home més. Al final, els groc i negres han patit però han aconseguit mantenir l’empat contra un Tiana llançat a l’atac. Almenys el Mataró evita caure als llocs de descens, però ja té els mateixos punts que el Singuerlín, que ocupa zona de promoció de descens.

Des de l’inici s’ha vist un Mataró conscient de la importància dels punts en joc, i sabedors que jugant a casa havien de guanyar sí o sí. Així al quart d’hora ja ha arribat el primer gol del partit després d’una falta lateral que ha impactat al pal, i el refús ha estat aprofitat perfectament per Àlex Seco per fer l'1-0. Després del gol, el Mataró ha seguit dominant, però els visitants han empatat en una jugada aïllada.

L'expulsió d'Isma marca el desenllaç

A la segona meitat, tot i un ensurt inicial, de nou ha tornat a avançar-se el Mataró. Ha estat el juvenil Albert Pintor el que ha fet el 2-1 també després d’una falta lateral ben picada per Marc Aranyó. No podien començar millor les coses per un Mataró que dominava el tempo del partit amb un centre del camp sòlid amb Pintor i “Paco” Touba. Però llavors Isma Aguilar ha vist la segona groga per una falta innocent i el Mataró ha hagut de jugar mitja hora amb un home menys. Això ho ha aprofitat el Tiana per fer-se amb el control del partit, i de seguida han estat a punt de marcar però el porter mataroní ha aturat una jugada al límit de la frontal, amb els visitants demanant mans. Però a la següent jugada després, el visitant Andreu ha engaltat un fort xut des de la frontal que ha entrat pel pal llarg fent inútil l'estirada de Pol.

Els darrers vint minuts han estat de neguit constant pels aficionats mataronins. El Tiana ha vist l’oportunitat de guanyar el partit i ha posat en perill diverses vegades la porteria defensada per Pol, que ha tingut molta feina però l’ha sabut resoldre amb efectivitat. El Mataró només ho ha pogut provar a la contra i en jugades de pilota aturada, la darrera ja en temps de descompte i deixant la defensa desguarnida. Per sort els davanters visitants no han tingut l’encert de marcar, i el Mataró ha pogut salvar l'empat, repetint el resultat del partit de la primera volta.

El Mataró haurà de seguir lluitant per la permanència fins el final. Ara ja només queden dues finals, la setmana vinent al camp del Sant Ignasi (equip que té un punt menys), i la darrera jornada a casa contra el descendit Barberà.

CE Mataró 2 - 2 CCE Tiana

CE Mataró: Pol Flores, Sergio López, Antonio Pérez, Àlex Seco, Isma Aguilar, Pape Touba (Mario Palma, 78'), Oscar Bas, Albert Pintor, Uri Martñinez, Víctor Hernàndez i Marc Aranyó (Cobo, 72').
CCE TIANA: Peña, Ivan Rodríguez (Adrià Toledo, 89'), Alcaraz (Ferran Martín, 81'), Sarabia, Arenillas, Casado (Campaña, 60'), Castillo (Victor González, 72'), Andreu Esteban, José Antonio Gómez, Noguera i Pau Darbra.
ÀRBITRE: Moreno Villaecija. Ha expulsat per doble amonestació a Isma Aguilar (als 58'). Targetes grogues pels locals Oscar Bas, Pintor i Touba, i pels visitants Gómez, Andreu Esteban, Castillo, Sarabia i Alcaraz.
GOLS: 16' ÀLEX SECO (1-0); 35' Pau Darbra (1-1); 49' ALBERT PINTOR (2-1); 67' Andreu Esteban (2-2).