El CE Mataró golejat al camp del líder

El Canyelles líder i màxim golejador s'ha esplaiat a gust amb l'equip groc-i-negre

El CE Mataró EF no ha tingut cap mena de possibilitat al camp del líder de la categoria, el Canyelles, que també és el màxim golejador amb gran diferència (ha fet 87 gols en els 30 partits jugats) i que s'ha esplaiat a gust amb l'equip groc-i-negre clavant-li una maneta de gols.

130414 mataro-llefià_01

L'inici de partit jugat al camp de sorra del Canyelles va ser elèctric, amb clares ocasions a les dues porteries. L'equip groc i negre va sortir molt bé i només començar va tenir les seves opcions d'avançar-se al marcador i va estavellar una pilota al pal i una altra al travesser. Però després d'aquest inici esperançador, el líder de la categoria, que la setmana anterior havia caigut golejat a Premià de Mar i que necessitava els punts per mantenir la seva posició de privilegi (que és l'única que dóna l'ascens directe), va estrenar el marcador i al cap de poc va fer el segon gol que ja va acabar d'enfonsar l'equip mataroní. Després fins al descans, el Mataró va aconseguir frenar l'allau de joc local i va intentar reduir distàncies, però després del descans el Canyelles aviat va fer el 3-0 i tot va quedar decidit. L'equip barceloní, ja en el tram final ha fet dos gols més per a l'alegria de la seva afició.

Tot i la derrota el CE Mataró està quatre punts per sobre de la zona de descens a falta de quatre partits per acabar el campionat, tres dels quals els jugarà a camp propi (Premià Mar, Tiana i Barberà) i un a fora (Sant Ignasi).

CANYELLES - CE MATARÓ EF 5-0

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Sergio López, Antonio Pérez, Isma Aguilar, Pzpe Touba (Dídac Bancells 58'), Mario Palma (Albert Pintor 46'), Xavi Alsina (Óscar Bas 46'), Uri Martínez (Sergi Cobo 46'), Víctor Hernàndez (Sergi Maymí 64'), Marc Aranyó.
GOLS: 8' Mula (1-0), 14' Sanz (2-0); 55' Mula (3-0), 78' Mula (4-0), 84' Ferras (5-0).