El Matarò s'enfronta a l'Amposta

l’equip groc-i-negre rebrà l’Amposta un visitant que feia 37 anys que no venia al Camp Municipal

5a jornada: 21 setembre Pobla Mafumet-Cassà Premià- Blanes MATARÓ- Amposta Espanyol B- Palamós Reus-L’Hospitalet Manlleu-M. Vilajuïga Rapitenca- Vilanova Cornellà- Banyoles Prat-Europa Santboià-Balaguer El partit més interessant el tenim a Reus on reben l’Hospitalet. Mentrestant aquí a Mataró, l’equip groc-i-negre rebrà l’Amposta un visitant que feia 37 anys que no venia al Camp Municipal, en aquella ocasió en partit de preferent que va acabar amb 2-0 favorable a l’equip local, que va jugar amb De Pablo, Llorente, Roca, Graupera, Gimeno, Ferrada, Giménez, Eslava, Gay, Juanito i Parisi. Eslava i Gay van fer els gols.

Abans l’equip del Montsià havia jugat a Mataró en quatre ocasions més a 3a Divisió, en una ocasió en el Torneig de Permanència, allà pels anys cinquanta, caient sempre derrotat.

L’Amposta encara no coneix el triomf L’Amposta feia 48 anys que no jugava a 3a i en el seu retorn encara no coneix el triomf. En els dos partits jugats fora de casa ha perdut a Reus (2-0) i ha empatat al camp de la Rapitenca (1-1).