El Molinos s'emporta el derbi contra La Llàntia

Els mataronins de Segona Territorial amb poc gas

Després de tres jornades la Llàntia continua sense sumar cap punt, amb tres derrotes consecutives. El Boet per la seva part tampoc ha començat gaire bé i només té un punt. El Molinos, després de l’última victòria respira amb quatre punts, mentre que el Juventus en té tres amb un partit menys que els altres, el que haurà de disputar contra el Tiana. MOLINOS - LLÀNTIA 2-1 MOLINOS. Mellinas, Raul, Andorrà, Victor, Jose, Gonzalo, Omar, Penco, Youness, Saika, Luis (Guillermo). LLÀNTIA. Font, Alberto, Aguilar, Rey, Arturo, Gordillo, Portugues, Jordi, Carlos, David, Cuesta. El derbi de la jornada va ser un derbi en tota regla, va tenir gols, targetes, expulsats, entrades dures, però sempre dins dels límits de l’esportivitat.

El matx va començar molt igualat amb tots dos equips buscant el gol, però el primer que el va trobar va ser l’equip visitant gràcies a una passada llarga que va agafar desprevinguda la defensa blanc i blava. Amb el 0 a 1 en el marcador, el Molinos es va fer amb el domini de la pilota i del partit, però tot i tenir diverses ocasions només va ser capaç d’empatar i ho va fer en l’últim minut del primer temps. A la represa el partits es va tornar a anivellar, i més encara quan els locals es van quedar amb un home menys. A partir d’aquest moment els visitants van veure la possibilitat de marxar amb els tres punts i es van llançar a l’atac en busca del gol de la victòria. Però aquest gol no va arribar mai, i sí que va arribar el gol dels Molinos que tot i jugar amb deu jugadors va fer el gol de la victòria. PLA BOET – VILASSAR DALT 1-1 PLA D’EN BOET. Miguelangel, Raul, Andrade, felix (Garcia), Cristian, Perea, Mario (Marc), Alex, Caballero (Miguel), Manolito, Ivan. El Pla d’en Boet va empatar a casa contra el Vilassar de Dalt B, i d’aquesta manera suma el primer punt de la temporada. Després d’aquest empat l’equip continua encallat a la zona baixa de la classificació. La primera part va començar amb ritme amb els dos equips buscant la porteria rival, primer Caballero va fer l’1 a 0, però poc després els visitants van empatar el matx. A la represa tots dos equips ho van intentar, però  les ocasions van arribar en comptagotes i ja no es van moure més gols. TIANA – JUVENTUS suspès El partit que havien de disputar el Tiana i el Juventus es va suspendre, malauradament, per la mort d’un familiar d’un jugador verd. Tots dos equips es van posar d’acord i ara el matx s’haurà de disputar en una altra data. En concret el jugador verd afectat ha estat Juan Carlos que ha perdut la seva mare, i des d’aquí li enviem el nostre condol.

Resultats i classificació Jornada 3 (30 de setembre)

Espanya- Bufalà         1-5 PLA D’EN BOET- Vilassar de Dalt B         1-1 Tiana- JUVENTUS         suspès Sabadellenca- Cabrils         1-2 Vallès- Badalona Sud         5-1 Sant Crist- Sant Pol         5-2 Canet- Poble Nou         2-1 MOLINOS- LLÀNTIA         2-1 Pineda- Llefià         3-

Classificació.

Cabrils 9; Pineda 7; Vallès, Bufalà, Poble Nou, Tiana, Canet, Badalona Sud 6; Llefià i MOLINOS 4; JUVENTUS, Sant Crist, Sabadellenca i Espanya 3; PLA D’EN BOET, Vilassar de Dalt B i Sant Pol 1; LA LLÀNTIA 0.