Bon inici de lliga del Futsal

Manlleu 1 - 3 Futsal Mataró

El Futsal Mataró va començar amb victòria el campionat de lliga de l’Estatal B derrotant a camp contrari al Manlleu, un dels equips que van quedar per la part alta de la classificació la temporada passada. La primera part va ser clarament pels vermells, tot i això només van fer dos gols gràcies a la gran actuació del porter local, i abans d’arribar als descans el Manlleu va empatar el matx. A la represa tot va seguir igual, el Futsal tenint la possessió de la pilota i les millors ocasions i el Manlleu tancat al darrera i aprofitant l’arma del contraatac. A falta de cinc minuts pel final que els locals apretaven més, Iñaki va fer el 3 a 1 definitiu.

Aquest diumenge l’equip rep al Pineda al Pavelló de Valldemia, abans del partit l’entitat farà la presentació de tots els equips del club. Els actes començaran a les 10:45.

MANLLEU – FUTSAL MATARÓ 1-3 FUTSAL

Gil, Toni, Carles, Alex, Yeray, Marlon, Iñaki, Albert, Josep, David.