El Futsal tanca la temporada amb victòria

L’equip femení perd la categoria mentre el TLM assegura la permanència

El Futsal Mataró va acabar la temporada amb una victòria en el derbi maresmenc (3-4) que el situa finalment en una més que discreta vuitena posició. Tot i que cap dels dos equips s’hi jugaven res, ja que el Caldes ja fa setmanes que ha perdut la categoria, el partit va estar molt renyit i fins i tot dur en alguns moments, com ho demostren les tres expulsions per part dels locals i una per l’equip vermell. Malgrat això el Futsal es va mostrar molt superior i va tenir controlat el partit en tot moment i només va a passar algunes complicacions en els instants finals del partit.

El balanç final de la temporada realitzada per l’equip el podríem de considerar de discret, ja que l’equip a principis de temporada era un dels candidats a l’ascens, malgrat això l’equip acaba vuitè fruit de les moltes complicacions que ha tingut la plantilla amb les nombroses baixes a mitja temporada i els després fitxatges decebedors. Aquesta setmana l’Infantil A del club ha quedat campió de Segona divisió i ha aconseguit l’ascens a la màxima divisió de la categoria.

Caldes d’Estrac 3 - 4 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARO
FUTSAL: Edu, Albert (1), Jaco (2), Marlon, Diego cinc inicial; Àngel (1), Villarin, Cristian, Carlos, Dario, Manel

Resultats: Caldes- Futsal Mataró 3-4; Terrassa-Metacom 6-2; La Unión- Pineda 5-5; Vall de Tenes B- Manlleu 3-7; Sabadell- Futsal Europa 5-7; Montmeló- Lloret 8-6; Empuriabrava- Montcada 11-4; Blanes- Premià 8-6.
Classificació: Metacom 67; Empuriabrava 65; Manlleu 61; Montmeló 53; Sabadell 51; La Unión 50; Terrassa 47; FUTSAL MATARÓ 46; Lloret 44; Blanes i Futsal Europa 41; Premià 35; Pineda 26; Vall de Tenes B 23; Caldes i Montcada 18.
Després d’aquesta última jornada el Metacom i l’Empuriabrava són els dos equips que pugen de categoria, mentre que el Val de Tenes B, el Caldes i Montcada són els que baixen.

L’equip femení perd la categoria
El femení del Futsal Mataró finalment va perdre la categoria després d’empatar a Ripollet (3-3). Aquest empat no va servir de res ja que el Sabadell va guanyar sorprenentment a la pista del Masnou i va sobrepassar a les mataronines en la classificació. El partit va començar molt malament per les vermelles que van sortir molt nervioses a pista i en cinc minuts van encaixar tres gols. Abans d’arribar al descans l’equip va millorar i deixar el marcador en un ajustat 3-2. A la segona part les mataronines van buscar el gol amb insistència, però aquest no va arribar fins a falta de tres minuts gràcies a un llançament de deu metres d’Anna. A falta de vuit segons pel final l’àrbitre del matx no va assenyalar un clar penal fet a Ester que hauria pogut donar el gol de la victòria.

Can Clos 3 - 3 FUTSAL MATARÓ
FUTSAL: Laura, Ester, Xiki, Anna (3), Vesi, Judit, Marta, Nerea.

EL TLM venç i s’assegura la permanència
El TLM va guanyar a casa en l’última jornada al Bonaire de Terrassa a casa (7-5) i d’aquesta manera va assegurar la permanència sense dependre d’altres resultats. Tot i que el rival no tenia res en joc en tot moment van anar a guanyar el partit i ho van posar molt complicat als groc i negres. Després d’aquesta temporada tant complicada per la secció del CE Mataró l’equip ha aconseguit la salvació després d’haver patit molts canvis en la plantilla de del principi de temporada. Ara que l’equip ha agafat més confiança i s’ha consolidat la plantilla de cara l’any que ve l’entitat intentarà lluitar per un altres objectius més alts.

b>TLM CE MATARÓ 7 - 5 Bonaire
TLM: Jordi, Jordi D, Marc V, Lozano, Edu, Roger, Capa, Demian, Roger, Eulo, Gerard.