Victòria fàcil del Futsal Mataró

El TLM va empatar a casa contra el filial de la Unión

MONTCADA B 2 - 7 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ

El Futsal Mataró va aconseguir una còmoda victòria a la pista de l’últim classificat. L’equip va sortir molt ficat en el matx i als vint segons de joc ja va fer el primer gol. Amb aquesta renda l’equip va jugar en busca de més gols i durant tot el partit va portar el pes del joc. Tot i això els locals van empatar el matx, però Albert, abans d’arribar al descans va desfer la igualada.

La segona part va començar igual que la segona amb un matiner gol dels mataronins al que ràpidament va respondre el Montcada. Tot i això els locals no van mostrar en cap moment cap mena de reacció i a mida que van anar passant els minuts els gols vermells van anar arribant de mica en mica. Aquest cap de setmana l’equip rep al pavelló de Valldemia a les 11:30 al segon classificat, el Metacom de Barcelona.
FUTSAL: Edu, Albert (2), Jaco (2), Diego (1), Angel cinc inicial; Marlon, Juan (2), Ñoño, Manel.

Resultats: Montmeló- La Unió 2-4; Terrassa- Pineda 4-1; Montcada B- FUTSAL MATARÓ 2-7; Sabadell- Vall de Tenes B 2-2; Blanes- Caldes 8-4; Empuribrava- Premià 4-2; Lloret- Futsal Europa 1-5; Metacom- Manlleu 7-4. Classificació: Empuriabrava 49; Metacom 46; Manlleu 42; Terrassa i La Unió 38; Sabadell 37; FUTSAL MATARÓ 34; Montmeló 33; Blanes 30; Lloret 29; Premià 23; Pineda 19; Futsal Europa 18; Vall de Tenes B 14; Caldes d’Estrac 13; Montcada 11.

TLM CE MATARÓ – LA UNIÓN B 3-3
El TLM va empatar a casa contra el filial de la Unión de Nacional B en un partit de nivell. La primera part va estar molt igualada i va ser un constant d’ocasions, tot i això els visitants van estar més inspirats i van marxar al descans amb 1-2 a favor. A la represa els mataronins van reaccionar i al minut cinc van fer l’empat. En els últims minuts de joc tots dos equips es van llençar a l’atac a per la victòria, primer van marcar els de Santa Coloma, però en els últims minuts els groc i negres van fer l’empat definitiu. CE MATARÓ: Jordi, Demian (1), Dani (1), Edu (1), Capa, Jordi D, Ramon, Sergio. Aquesta setmana l’equip juga a la pista de l’Arenys de Munt.

VALLIRANA - FUTSAL MATARÓ 9-1
El femení del Futsal Mataró va perdre a la pista del Vallirana, segon classificat per 9-1. Les mataronines arribaven al matx amb moltes baixes i això ho van acusar molt davant un rival que està lluitant per pujar a la màxima categoria del futbol sala femení. FUTSAL: Ester, Xiki, Marta, Judit, Elena, Eli, Nerea (1).