Trist empat sense gols del Futsal

L’equip femení s’endu el derbi davant el Vilassar i el TLM cau golejat a la pista del Pradenc

LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 0 - 0 TERRASSA
FUTSAL: Edu, Albert, Jaco, Marlon, Diego, Angel, Villlarin, Guranido, Dorado, Toledano.

El Futsal Mataró va empatar a zero contra un rival de la zona alta de la classificació en el que ha estat fins ara el partit més avorrit de la temporada disputat en el Pavelló de Valldemia. A la primera part, gairebé no es van veure ocasions de gol i tots dos equips es van dedicar a tenir el control de la pilota a mitja pista sense ser capaços cap dels dos de superar la defensa rival. A la segona part tots dos equips van anar a per la victòria i el partit es va obrir amb ocasions per una i altra banda, però ni així es van poder veure gols. Malgrat això els vermells es van poder endur el matx en els dos últims minuts, però el porter del Terrassa molt inspirat durant el quaranta minuts va aturar dos llançaments de deu metres de Diego i Albert.

Resultats: Caldes- Sabadell 2-4; Pineda- Montmeló 4-13; Premià- Lloret 7-2; Unión- Blanes 5-5; Futsal Europa- Metacom 7-2; Vall de Tenes B- Empuriabrava 3-3; Manlleu- Montcada 10-7; FUTSAL MATARÓ- Terrassa 0-0.

FUTSAL MATARÓ 3 - 2 VILASSAR DE MAR
FUTSAL: Laura, Ester (1), Xiki (1), Vesi (1), Anna, Marta, Judit, Eli.

El femení del Futsal va aconseguir una important victòria a casa que li permet somiar amb la salvació. Les vermelles van doblegar un equip que està fet per aconseguir l’ascens de la categoria, però que en tot moment es va veure superat per l’equip local. La primera part va ser de clar domini mataroní, tot i això les visitants es van avançar en el marcador, però abans d’arribar al descans les locals van capgirar el marcador. A la represa el partit es va equilibrar més i el Vilassar ben aviat va fer l’empat, d’aquí fins al final van ser aquestes les que van portar el pes del matx, però sense crear gaire perill. No va ser fins als últims minuts que es va decidir el matx, quan Ester, gràcies a un llançament de deu metres, va fer el gol de la victòria pel Futsal.

PRADENC 7 – 3 TLM CE MATARÓ
MATARÓ: Jordi, Demian (1), Marc (1), Dani (1), Edu, Jordi D, Roger, Sergio.

El TLM va perdre a la pista del Pradenc en un camp on els mataronins van patir durant els quaranta minuts de joc un arbitratge molt a favor dels de casa. A més la pista era de ciment i va fer més d’un cop que als jugadors mataronins els hi costés fins i tot mantenir-s’hi de peu. La primera part va estar molt igualada i tots dos equips van disposar de diverses ocasions, tot i això els locals van estar més encertats i van marxar amb un 2-1 a favor. A la segona part els locals van ser superiors i a més a més van comptar amb alguna ajuda arbitral que va fer que els groc i negres no entressin mai en el partit. Aquesta setmana l’equip rep a casa la Unión.