Segona derrota consecutiva del Futsal

El juvenil va derrotar el Barça

MONTMELÓ - LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 8-6
FUTSAL: Edul, Albert (2), Marlon, Jaco(2), Diego (2) cinc inicial; Angel, Ñoño, Carlos, Crsitian, Villarin, Toledano.
El Futsal Mataró va tornar a perdre aquest cop a la pista del Montmeló en un partit molt igualat, però que es va desequilibrar pel major encert de cara a porta dels locals. Els mataronins van trobar a faltar molt les baixes per sanció, però encara troben a faltar més un home gol, cosa que l’equip no ha tingut en tota la temporada.
La primera part va acabar amb empat a quatre gols, però a la segona els locals es van mostrar més superiors i es emportar el gat a l’aigua. Aquesta setmana l’equip rep al Terrassa a casa, un dels equips de la zona alta.

MASNOU - FUTSAL MATARÓ 7-2
FUTSAL:
Ester(2), Xiki, Marta, Judit, Elena, Marina, Mireia.
El femení del Futsal Mataró va perdre a la pista del Masnou per 7-2. Les mataronines arribaven al matx amb moltes baixes i van haver d’anar a jugar amb cinc jugadores cadets. Tot i això l’equip va donar molt bona imatge i no va ser fins als últims minuts que les locals van marxar en el marcador. Aquesta setmana les noies reben al Vilassar de Mar amb la plantilla al complert.

FUTSAL MATARÓ – F.C BARCELONA 7-7
El juvenil empata contra el Barça

Futsal: Xavi, Edu, Villarin, Guarnido, Cristian, Dani, Victor, David, Picado.
El Pavelló de Valldemia va viure un dia històric per la curta història del Futsal Mataró, que va veure com el seu Juvenil de Nacional era capaç d’empatar davant el Barça, un equip fet a base de talonari. El partit va ser molt intens i amb moltes alternatives, aquesta victòria donarà molta moral al juvenil que té com a objectiu salvar la categoria. Cal destcadar que el jugador mataroni Carlos Villarin ha estat seleccionat per la selecció catalana.

TLM CE MATARÓ – MASNOU 10-6
CE MATARÓ:
Jordi, Lozano (3), Demian (1), Dani (3), Edu, cinc inicial; , Sergio, Roger, Jordi D (1), Marc (2).
El TLM va aconseguir una important victòria a casa davant el Masnou que col·loca als mataronins en la setena posició. Els mataronins van ser molt superiors als visitants i van dominar i controlar el matx en tot moment. Al descans es va arribar amb un curt 3-1. A la segona part el TLM va començar molt fort i va encarrilar el matx amb un parcial de 7-3, en els últims minuts els Masnou va maquillar una mica el marcador amb ters gols més. La setmana que ve l’equip jugar a la pista del Pradenc.