El Futsal perd dos punts en l'últim moment

Les noies cauen per la mínima a La Llagosta, mentre el TLM és golejat a casa

CNS Sabadell 7 - 7 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ

El Futsal Mataró va empatar a set gols a un dels camps més complicats de la categoria, després de dominar el joc i el marcador durant tot el partit. Els vermells van sortir molt concentrats i amb ganes de fer-ho bé per la importància del matx, i així ho van fer agafant un avantatge de dos gols ben aviat, tot i això abans d’arribar al descans els locals van aconseguir empatar el partit.

A la represa, la tònica va ser la mateixa, els mataronins agafen rendes molt petites en el marcador i els locals anaven empatant un cop rera un altre. Tot i això, a falta de dos minuts pel final, els homes de David Rivera anaven guanyant de dos gols i semblaven tenir el partit encarrilat, però en aquell moment els locals van començar de cinc i van ser capaços d’igualar el marcador a falta de deus segons per la botzina final. A més cal afegir que el gol de l’empat local va venir d’un rebot afortunat. Aquesta setmana l’equip rep el Terrassa a casa, un rival directe per l’ascens.

FUTSAL: Manel, Marlon(2), Jaco, Albert, Juan, cinc inicial, Diego (1), Angel, Villarin(4), Ñoño, Sergio, Cristian, Edu.

Les noies perden davant un rival directe

La Llagosta 3 - 2 FUTSAL MATARÓ

El femení del Futsal Mataró va perdre a la pista d’un rival directe per al·ludir el descens. Tot i la derrota, les mataronines van fer molts més mèrits que les locals per endur-se el matx, però la gran actuació de la portera local i el fet que les vermelles juguessin sense portera va fer decantar la victòria pel bàndol local. Aquesta setmana les noies reben a la Penya Andorra de L’Hospitalet, un dels equips punters de la categoria i del futbol sala català.

FUTSAL: Anna (1), Vesi (1), Ester, Eli, Xiki, Marta, Judit.

Una primera part desastrosa condemna el TLM

TLM CE MATARÓ 3 – 8 Santa Perpètua

El TLM va perdre a casa després de fer una molt dolenta primera part on va encaixar un contundent parcial d'1-5 que va decidir el matx. Durant la primera part, en tot moment els locals es van veure superats pel rival que durant tot el partit van jugar molt concentrats i ficats en el partit. A la segona part els groc i negres van intentar reaccionar, però ni el joc, ni la sort, ni el pèssim arbitratge que van patir els mataronins, van deixar que el TLM ni tant sols s’acostés al marcador. Aquesta setmana l’equip juga a la pista del Gironella.

CE MATARÓ: Jordi, Lozano, Edu, Demian, Ramon cinc inicial; Capa, Sergio, Roger, Jordi D, Dani, Marc.