Victòria treballada del Futsal

Les noies d’Eloi Sivilla no tenen fortuna i el TLM sorprèn al líder

LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 4 - 3 VALL DE TENES B
El Futsal va patir més de l’esperat per superar l’últim classificat de la categoria, ja que aquest venia reforçat amb 4 jugadors del primer, que milita a Nacional A. Aquest fet va fer que el centenar d’espectadors del pavelló de Valldemia veiessin un gran partit, emocionant i disputat fins al final.

La primera part va estar molt igualada, tot i que la possessió de la pilota durant tot el partit sempre va ser dels mataronins que van ser els que van tenir les millors ocasions. Tot i això, al descans es va arribar amb empat a 2 gols. A la segona part els visitants es van avançar gràcies a un ràpid contraatac, malgrat el qual els vermells no es van venir avall i gràcies a dos gols, un de Juan i l’altre de Jaco van capgirar el marcador. Ens els últims minuts cal destacar l’actuació del porter Manel que va salvar l’equip d’encaixar el gol de l’empat. Aquest cap de setmana l’equip té un desplaçament complicat al camp de Centre Natació Sabadell.
FUTSAL: Manel, Marlon, Jaco (2), Albert, Juan (1) cinc inicial, Diego (1), Angel, Villarin, Ñoño, Sergio, Cristian, Edu.

Les noies no tenen sort davant el caldes

FUTSAL MATARÓ 4 - 6 CALDES DE MONTBUÏ
El femení del Futsal Mataró va perdre a casa contra el Caldes en un partit molt disputat en el que les mataronines van merèixer més del que van aconseguir. A la primera part les locals van sortir mig adormides i això va fer que ben aviat es trobessin amb un 0-2, tot i això l’equip va reaccionar i es va posar 2-3, aquesta remuntada es va veure truncada quan, abans d’arribar al final del primer temps, les visitants van fer el quart gol. A la segona part les vermelles van dominar de principi a fi, però van perdonar massa i les visitants es van endur el partit. En l’últim minut les locals van disposar de dos llançaments sense barrera que podien haver significat l’empat. Aquesta setmana l’equip visita la pista de la Llagosta.
FUTSAL:Laura, Anna (2), Vesi (1), Ester (1), Eli, Xiki, Marta, Judit, Elena.

El TLM goleja al líder

PARETS 3 – 7 TLM CE MATARÓ
El TLM va aconseguir una important victòria al camp del líder que l’allunya dels llocs de descens. Els mataronins segurament van fer el millor partit de la temporada i van dominar tot el partit de principi a fi. La primera part va estar bastant igualada, però van ser els mataronins els que es van endur el gat a l’aigua i van marxar amb un avantage de tres gols. A la segona part l’equip es va dedicar a controlar el partit i en cap moment aquest va perillar. Aquesta setmana l’equip rep al Santa Perpètua.
TLM:Jordi, Lozano, Edu, Demian, Capa, Sergio, Roger, Jordi D.