El Futsal s'enduu un derbi molt emotiu davant el Caldes

Les noies també guanyen, mentre el TLM cau amb el Bonaire

LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 5 - 3 Caldes d'Estrac

El Futsal es va endur un dels derbis maresmencs de la categoria davant un Caldes que va fer un dels millors partits de la temporada. Abans del partit el Futsal va entregar una placa commemorativa a quatre jugadors rivals que l’any passat defensaven la samarreta vermella (Xevi Ordoñez, Toni Aguilar, Jose Roca, Medina “Leni”).La primera part va ser un vendaval del Futsal Mataró que va xutar més de vint cops entre els tres pals fruit de la defensa a un quart de pista que va presentar el rival, però tant sols es van aconseguir dos gols, en canvi els visitants amb menys xuts van aconseguir un gol.

A la represa el Caldes va reaccionar i amb uns molt bons minuts d’inici del segon temps van aconseguir capgirar el marcador. Tot i això els vermells no es van desanimar i van continuar portant el pes del partit i tancant el rival en la seva pròpia àrea, fruit d’això la lògica es va imposar i es van aconseguir tres gols que van donar la victòria, cal destacar que la remuntada es va aconseguir amb l’entrada del Juvenil Carlos Villarin.

FUTSAL: Manel, Albert, Robles, Jaco (3), Juan (1) cinc inicial; Marlon, Diego (1), Alex, Sergio, Ñoño, Villarin, Toledano.
Caldes: Oliver, Toni, Xevi(1), Dani, Marini, Leni(1), Roca (1), Barrosso, Riki.
Marcador: 1-0, 1-1, 2-1 descans; 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 5-3.

Les noies aconsegueixen la tercera victòria de la temporada

FUTSAL MATARÓ 3 – 1 Can Clos

El femení del Futsal va aconseguir la tercera victòria de la temporada davant un rival de la zona alta. Les mataronines van fer el millor partit a casa de la temporada i van demostrar que quan juguen poden guanyar a qualsevol. La primera part va ser dominada de principi a fi per les locals, però les ocasions no es van materialitzar i l’empat no es va moure. A la segona les visitants es van avançar, però ben aviat Anna i Xiqui van capgirar el marcador. En els últims minuts amb el Can Clos jugant de cinc, Anna va fer el tercer superant a la portera amb una esplèndida vaselina des del el seu propi camp.

FUTSAL: Laura, Vesi, Ester, Anna (2) Eli cinc inicial; Xiki (1), Judit, Marta, Elena.

El TLM es deixa tres punts a Terrassa

Bonaire 9 - 7 TLM CE MATARÓ

El TLM va perdre al camp del Bonaire de Terrassa en un partit que tenia controlat a la primera part, que va ser de clar color groc i negre. Tot i això els locals van fer el 3-4 en l’últim sospir del primer temps transformant d’una falta inexistent. A la segona part la suma del mal joc del TLM, la reacció local i l’arbitratge casolà van fer que el Bonaire capgirés el marcador.

MATARÓ:Jordi, Capa, Demian (2), Jordi D. (2), Marc G. (2) cinc inicial; Edu (1), Ramon (1), Dani, Sergio, Roger.
Marcador:0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 2-4 descans; 4-4, 5-4, 6-4, 7-4, 7-5, 8-5, 8-6, 9-6, 9-7.