El TLM Mataró sorprèn i derrota el líder

Territorial Catalana: TLM CE MATARÓ - CALDES MONTBUÏ 12-9

El TLM CE Mataró va donar la sorpresa de la jornada i es va imposar davant el líder de la categoria a casa de forma clara. Malgrat el resultat ajusta del final els mataronins podien haver guanyat per golejada. La primera part va ser de clar domini mataroní i semblava que el matx ja estava encarrilat. I més encara a la segona quan l’equip es va posar 9-2, però a falta de 12 minuts els visitants van jugar amb porter jugador i es van arribar a posar 10-9 per sota.

Malgrat això el TLM va desaprofitar moltes ocasions amb el Caldes jugant de cinc que haurien matat el partit. En els dos últims minuts de joc els locals van estar més fins i van fer l’onzè i el dotzè gol que van donar la victòria. Aquesta setmana l’equip juga a la pista del Bonaire de Terrassa.

TLM CE MATARÓ 12 - 9 CALDES MONTBUÏ
MATARÓ: Jordi, Capa (1), Demian (3), Lozano (3), Edu (1) cinc inicial; Sergio, Roger, Jordi derés (1), Marc (1).
Marcador: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1 descans; 4-1, 5-1, 6-1, 7-1, 7-2, 8-2, 9-2, 9-3, 9-4, 9-5, 9-6, 9-7, 10-7, 10-8, 10-9, 11-9, 12-9.