Derrota injusta del Futsal

LA UNIÓN LAS PALMAS 5 - 4 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ

El Futsal Mataró va perdre a la pista d’un rival directe per l’ascens després d’haver manat en el marcador durant tot el partit fins als dos últims minuts de joc. La primera part va ser molt vibrant, amb els locals portant el pes del joc i els vermells jugant a la contra, això va donar bons resultats als homes de David Rivera que van marxar al descans amb 2-3 a favor. A la segona part el Futsal va perdonar moltes i bones ocasions de gol per sentenciar el matx i ho va pagar molt car en els dos úl-tims minuts de joc, primer quan, en un rebot, els locals van aconseguir l’empat, i més tard quan, a falta de pocs segons pel final, una badada defensiva va suposar el cinquè i últim gol de l’equip de Santa Coloma.

Malgrat la derrota l’equip va fer un molt bon partit davant un molt bon equip, i tots dos equips van donar un molt bon espectacle que va fer gaudir als més de dos-cents seguidors que hi havia al pavelló de Santa Coloma.

FUTSAL MATARÓ: Manel, Diego, Juan (1), Marlon, Albert cinc inicial; Alex (1), Robles, Sergio, Ñono (1), Jaco (1), Toledano.
Marcador: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3 descans; 3-3, 3-4, 4-4, 5-4.

Aquesta setmana l’equip rep a casa el Caldes d’Estrac, un partit amb molt de morbo ja que hi juguen diversos jugadors que l’any passat militaven en el Futsal. Resultats: Caldes-Mannleu 6-12; Terrassa-Montcada B 7-3; La Union- FUTSAL MATARÓ 5-4; Vall de Tenes B-Futsal Europa 1-4; Montmeló-Metcaom 1-2; Empuriabrava-Pineda 3-1.

Resultats de la base: Juvenil Nacional; Marfil- Futsal 7-4; Juvenil B; Futsal- Cardedeu 4-3; Infantil; Futsal- Premià 13-2; Alevi; Vilassar de Mar – Futsal 1-2; Benjamí; Futsal – Teia 6-2; Cadet Femení; Vallirana- Futsal 0-6. Dels equips de base cal destacar els primers lloc en lliga de l’infantil i el benjamí, i el segon lloc de l’aleví. 3-3; Metcacom- Blanes 6-7; Premià- Vall de Tenes B 2-1; Lloret- Sabadell 10-7; FUTSAL MATARÓ- Pineda 8-7; Manlleu- La Unión 13-4.