El líder empata a falta de quinze segons

LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 3 - 3 EMPURIABRAVA

El Futsal Mataró va empatar a casa davant el líder de la categoria en un partit vibrant que no es va decidir fins al final. La primera part va estar molt igualada i tots dos equips van tenir nombroses ocasions de gol, tot i això el resultat al final del primer temps era d’empat a un gols, gràcies a les grans intervencions dels porters de tots dos equips.

A la segona part els visitants van sortir més decidits que els vermells i van dominar els primers minuts, i degut a això es van avançar en el marcador. Després d’aquest gol el Futsal va marxar del partit i els de l’Empordà podrien haver sentenciat el matx, però les grans intervencions de Manel van fer que l’equip no marxés del partit. A falta de set minuts pel final Juan va fer l’empat en un ràpid contraatac, i més tard Angel feia el tercer que donava avantatge als vermells. A falta de cinc minuts, els visitants van sortir de cinc i el partit es va convertir en un amunt i avall i tots dos equips van tenir diverses ocasions, uns per empatar i altres per sentenciar el partit. A falta de 15 segons pel final els gironins van aconseguir l’empat després d’una jugada enrevessada a l’àrea del Futsal. Aquesta setmana l’equip torna a jugar a casa contra el Pineda.

MARCADOR:
1-0, 1-1 descans; 1-2, 2-2, 3-2, 3-3.
FUTSAL: Manel, Juan (1), Diego (1), Marliño, Albert cinc inicial; Angel (1), Alex, Toledano, Jaco, Raul, Villarin.

Classificació: Empuriabrava 32; Metacom 31; Terrassa 27; Unión 26; Manlleu 24; Sabadell 22; Montmeló 21; FUTSAL MATARÓ i Blanes 19; Lloret 18; Pineda 15; Montcada B 10; Caldes d’Estrac 7; Premià 4; Vall de Tenes B 2; Europa 0.

Resultats: Montmeló- Terrassa 3-4; Pineda- Manlleu 3-7; Sabadell- Metacom 4-6; Blanes- Montcada B 10-4; La Unión- Futsal Europa 4-3; Caldes d’Estrac- Premià 4-1; Vall de Tenes B- Lloret 3-6; FUTSAL MATARó- Empuriabrava 3-3.