Victòria i espectacle del Futsal

Els mataronins golejen el Futsal Europa a casa

El Futsal Mataró va aconseguir una victòria demolidora demostrant el perquè de la situació de tots dos equips a la lliga, sisens i cuer. El control de la pilota i el ritme de partit va ser total pels locals, malgrat això la primera part va acabar amb un curt 2-0 després que els mataronins fallessin nombroses ocasions de gol.

A la represa els vermells van sortir a resoldre el matx el més aviat possible, i així va ser, en vuit minuts l’equip es va posar amb un contundent 5-0 a favor. Tot i això l’equip no va baixar el ritme i en els últims minuts va fer tres gols més tots ells de bella factura que van fer embogir als més de cent aficionats que van venir a veure el matx. Aquesta setmana l’equip juga a la pista del Manlleu, sisè classificat.

LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ 8 - 0 FUTSAL EUROPA
FUTSAL:Manel, Diego, Marliño (1), Jaco (1), Juan (2) cinc inicial; Albert, Alex (2), Raul (1), Villarin (1), Pablo i Xavi.
Marcador:1-0, 2-3 descans; 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0, 8-0.

Primera Catalana femenina

FUTSAL MATARÓ 5 - 2 Can Colta

FUTSAL: Laura, Ester, Nerea (1), Xiqui (1), Anna, Marta, Eli (1), Judit, Vesi (1), Elena (1), Lola.

Important victòria a casa del Futsal davant un rival directe per la permanència. Amb aquesta victòria l’equip surt dels llocs de descens. Les mataronines es van mostrar molt superiors al rival i van controlar el matx en tot moment. La primera part va acabar amb un curt 2-0, ja que les vermelles van fallar nombroses ocasions. A la segona les vermelles podien haver aconseguit un resultat d’escàndol, però la portera visitant ho va evitar, els dos gols del Can Clota van arribar en els dos últims minuts de joc amb les locals relaxades. Aquesta setmana l’equip juga al camp del Manlleu.