Empat pobre del Futsal

Els mataronins no van poder amb el Premià, un dels últims classificats (3-3)

Premià Esportiu 3 - 3 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ

El Futsal Mataró va aconseguir un pobre empat en un dels derbis de la comarca i l’allunya una mica més dels llocs d’ascens a Nacional A. Abans del matx ningú dubtava de la victòria dels homes de David Rivera, ja que el rival era un dels últims classificats i fins ara només havia guanyat un partit, però la diferència en la classificació no es va notar i fins i tot en els últims segons els locals van tenir opcions d’haver-se endut els tres punts. En aquesta ocasió el bon joc d’atac mataroní no va funcionar i en cap moment va poder destrossar el bon sistema defensiu del rival. Cal destacar la bona actuació dels porters dels dos equips que van evitar que es veiessin més gols. A més també cal destacar al bona actuació del juvenil Carlos Villarin que ja porta un parell de partits jugant amb el primer equip. Aquesta setmana l’equip rep al Futsal Europa, últim classificat que encara no ha sumat cap punt, els mataronins si no volen perdre el tren de l’ascens han de sumar aquests tres punts i no veure’s sorpresos per cap més equip de la zona baixa.

FUTSAL:Manel, Albert, Marlon, Jaco, Juan, Diego, Edu, Robles, Alex (3), Villarin, Raul.
Classificació: Empuriabrava 25; Metacom 22; Terrassa i Montmeló 21; Manlleu 18; FUTSAL MATARÓ i Sabadell16; Blanes 13; Lloret12; Pineda 9; Montcada B 7; Premià i Caldes d’Estrac 4; Vall de Tenes B 2; Europa 0.

Les noies segueixen amb la mala ratxa

Santa Coloma 6 - 1 FUTSAL MATARÓ

El femení del Futsal va tornar a perdre a fora de casa en un partit molt accidentat que va tenir nombroses interrupcions. Les mataronines van començar fredes el matx i això va condicionar el transcurs del partit, ja que al minut dos de joc el resultat ja era de 2-0. A més el Futsal es va veure obligat a jugar sense portera uns minuts de joc per la lesió de Laura. Aquesta setmana l’equip rep a casa l’últim classificat.

FUTSAL MATARÓ: Laura, Ester, Nerea, Xiqui, Anna Tere (1), Marta, Eli, Elena, Judit, Vesi.