Es trenca la bona ratxa del Futsal

La derrota amb el Metacom l’allunya dels llocs d’ascens (7-3)

METACOM 7 - 3 LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ
El Futsal Mataró va veure trencada la seva bona ratxa de resultats a la pista del Metacom de Barcelona. Amb aquest resultat l’equip s’allunya una miqueta del llocs d’ascens. Malgrat el marcador final el partit va estar molt igualat i no va ser fins els últims minuts de joc que el partit es va decantar pels locals. La primera part va estar molt igualada i van haver-hi diverses alternances en el marcador, fruit d’això es va arribar al descans amb empat a dos. A la segona part els locals, de mica en mica, es van fer amb el domini del joc, tot i això a falta de cinc minuts per l’acabament, el marcador era d’empat a tres, però a partir d’aquí el partit es va tornar boig i això ho va aprofitar l’equip local per posar-se 5-3. Amb aquest resultat el Futsal va sortir amb porter jugador, però aquest cop la jugada no va sortir bé i els locals ho van aprofitar per fer dos gols més. Aquest cap de setmana l’equip rep a casa al Lloret un dels equips forts de la lliga, tot i que no ha tingut un molt bon inici de lliga.+

Futsal: Manel, Albert (2), Juan (1), Jaco, Diego cinc inicial; Robles, Alex (1), Pablo, Edu, Marlon, Raul.

Les noies, primera victòria

EIXAMPLE PONYS 4 - 5 FUTSAL MATARÓ
L’equip femení del Futsal Mataró va aconseguir la seva primera victòria oficial a la pista d’un dels rivals directe per la lluita per la permanència. El partit va estar molt igualat i fins els últims minuts del matx no hi havia res decidit. La primera part va ser de clar domini vermell, però les dos vegades que l’equip es va avançar en el marcador va veure com als pocs minuts en dues errades defensives les locals feien l’empat. A la segona part l’equip va sortir una mica despistat i les locals ho van aprofitar per posar-se 4-2 a falta de cinc minuts pel final. A partir d’aquí l’equip va començar la remuntada gràcies a dos gols d’Ester i un de Nerea que donaven els tres primers punts pel Futsal. Cal destacar també la gran actuació de la portera Laura que va fer grans intervencions en els moments decisius. Aquest setmana les noies reben a casa al Sabadell un altre equip que lluita per la permanència.

Futsal:Laura, Ester (2), Anna, Xiqui (1), Marta cinc inicial; Nerea (2), Tere, Judit, Eli, Elena.