El Futsal Mataró es retroba amb la victòria

L’equip femení segueix sense conèixer la victòria i el TLM deixa escapar el partit al segon temps

Terrassa 1- 3 FUTSAL MATARÓ
FUTSAL: Manel, Albert (1), Jaco (1), Diego (1), Juan cinc inicial; Marlon, Alex, Pablo, Edu, Raul, Robles.

El Futsal va vèncer a la pista d’un rival complicat desplegant un bon joc i sobretot amb molt control sobre la possessió de la pilota. A la primera part els mataronins van tenir moltes ocasions de gol, però l’equip va fallar massa oportunitats per trencar el partit, però no va ser fins al final del primer temps que Diego va xutar un 10 metres a l’escaire i va fer el 0-1 abans del descans. A la segona part l’equip va continuar igual de concentrat i va basar la victòria en la seva bona defensa, Albert va fer el segon gol, però poc després el Terrassa va escurçar diferències. Amb el resultat tan ajustat, tots dos equips van buscar més gols, però els egarencs no van ser capaços de fer-ne cap més gràcies a la gran actuació del porter Manel. A falta de pocs minuts Jaco va fer el gol de la tranquil·litat. Diumenge l’equip rep al Montcada B al pavelló de Valldemia a dos quart de dotze del migdia.

Classificació 1 Estatal B: MONTMELÓ 15; EMPURIABRAVA 13; LA UNIÓN 11; SANT GERVASI 10; FUTSAL MATARÓ, MANLLEU, SABADELL i TERRASSA 9; BLANES i MONTCADA 7; LLORET i PINEDA 6; VALL DE TENES B i CALDES D’ESTRAC 1; FUTSAL EUROPA i PREMIÀ 0.

L’equi femení perd davant el líder

Vilassar de Mar 8 - 3 FUTSAL MATARÓ
FUTSAL: Lola, Ester (1), Nerea, Xiqui, Judit cinc inicial; Marta, Eli (1).

L’equip femení del Futsal va perdre davant el líder de la categoria en el derbi maresmenc. Les mataronines van arribar al matx amb moltes baixes per lesió i alguna per sanció, tot i això l’equip va donar la cara i en molts moments del partit va estar al nivell del Vilassar, equip que s’ha reforçat molt aquesta temporada i que té com a objectiu pujar a Divisió d’Honor. Aquest diumenge l’equip intentarà sumar els tres punts a casa davant un altre dels equips forts de la categoria, el Vallirana. El partit començarà a la 1 del migdia.

El TLM naufraga a la segona part

TLM CE MATARÓ 3 - 7 Pradenc
TLM:Jordi, Capa, Lozano (2), Cristian, Victor cinc inicial; Edu (1), Roger, Jose, Dani.

El TLM va perdre a casa davant el Pradenc després de fer una bona primera part, però que va tirar per la borda tota la feina feta en la segona. El matx va començar molt de cara pels locals, que ben aviat es van posar 2-0 al marcador, tot i això els visitants van empatar abans d’arribar al descans, però més tard Lozano faria el 3-2. A la represa l’equip va desaparèixer per complet i va encaixar un parcial de 0-7 que va sentenciar el partit, tot i això el porter local va ser el millor del matx i va evitar una major golejada. Aquesta setmana l’equip juga a les vuit del vespre al camp de la UNION a Santa Coloma de Gramenet.