Primera derrota a casa del Futsal Mataró

El poc encert de cara a porta va condemnar els de David Rivera (4-5)

El Futsal va perdre el seu primer partit a casa contra el Montmeló que gràcies a aquest resultat s’ha posat líder. El partit va estar molt disputat i se’l podia haver endut qualsevol dels dos equips. Els primers minuts els visitants van sortir molt més concentrats i tenien més la possessió de la pilota, fruit d’això es van posar dos-zero en el marcador. Malgrat això el Futsal es va espavilar i va aconseguir l’empat abans de la mitja part. A la segona part les coses van estar molt igualades, però el major encert dels visitants i alguna que altra decisió arbitral van fer que el Montmeló es posés 2-5 en el marcador. A partir d’aquí el Laia va buscar el partit i va jugar amb porter jugador, aconseguint d’aquesta manera posar-se 4-5 en el marcador a falta de dos minuts, però a partir d’aquí la sort no va acompanyar i els homes de David Rivera van fallar massa ocasions clares de gol i no van poder aconseguir ni l’empat.

FUTSAL: Manel, Albert (2), Alex (1), Juan , Jaco cinc inicial; Diego (1), Raul, Edu, Pablo.