El Futsal es presenta donant espectacle (7-2)

En un gran partit els locals van golejar el Sabadell en el dia de la presentació de tots els equips de l'entitat

FUTSAL MATARÓ LAIA ASSESSORS 7 – CNS SABADELL 2
FUTSAL MATARÓ: Manel, Albert (2), Diego (2), Juan (2), Robles cinc inicial; Alex (1), Marlon, Raul, Carmona, Edu.

El Futsal Mataró va guanyar contundentment al Sabadell el dia de la presentacació de tots els equips de l’entitat. La victòria va estar basada gràcies a l’extraordinària primera part que van fer els homes de David Rivera que van passar literalment per sobre del rival. Això va quedar reflectit en el marcador del final del primer temps que marcava un contundent 6-0. A la segona part el Futsal va afluixar una miqueta i es va dedicar a tenir la pilota i a realitzar alguna jugada més vistosa que altra per gratificar al nombrós públic assistent. Els visitants per la seva part també van millorar les seves prestacions i van aconseguir dos gols. Gràcies a aquesta golejada els mataronins ja són líders. Aquest cap de setmana l’equip té un desplaçament complicat a Lloret.

Presentació
Aquest passat diumenge el Futsal Mataró va fer la presentació de tots els seus equips. Aquest any l’entitat compta amb 11 equips de base, Escola per nens de 6 a 8 anys, benjamí, aleví, infanti A i B, cadet femení, cadet A, B i C, Juvenil A i B, i dos equips sèniors, el Masculí que juga a la Primera Nacional B, i el femení que juga a la Primera Divisió Catalana.