El Futsal Mataró busca l’ascens

Albert Manzanares provinent del Manresa de Divisió de Plata és el fitxatge mediàtic

El Club Esportiu Futsal Mataró Laia Assessors ha començat la pretemporada aquesta mateixa setmana amb l’objectiu de conjuntar el més ràpid possible el renovat equip i intentar assolir l’ascens de categoria.
Els fitxatges per aquesta segona temporada a la 1 Nacional B són: Albert Manzanares (Manresa de divisió de Plata), Juan, Jaco i Raul Lucerna (Pavisa de Badalona) i Edu Lozano (Premià). A més s’ha incorporat al primer equip Marlon Velasco del juvenil nacional. Tots ells juntament amb els homes que segueixen de l’any passat, Diego Serrano, Pablo Baquero, Manel Muñoz, Alex Ferreras i Angel Robles formaran la plantilla del primer equip.L’equip, entrenat per David Rivera, jugarà aquest cap de setmana el seu primer partit de preparació contra l’Andorra a les quatre de la tarda al pavelló de Valldemia.

Aquest any també hi haurà sènior femení
L’equip començarà la competició el dia 25 de setembre. La principal novetat de l’entitat que aquesta temporada compta amb un total de 12 equips és la presència d’un sènior femení, fruit del pacte fet amb l’equip del Laru que formarà part ara del Futsal Mataró. L’equip jugarà a la Primera divisió Catalana i serà entrenat per Eloi Sivilla. Cal destacar també el juvenil nacional de l’entitat que un any més jugarà contra els millors equips de Catalunya (Barça, Marfil Santa Coloma, Miró Martorell...).