Les mataronines van caure per 1 a 4 enfront d’un Penya Esplugues B molt intens

• Redacció // Fotos: Dani Ferrer
  • Dilluns, 30 Setembre 2019 12:31

Futsal Aliança Mataró - Esplugues

El Futsal Aliança rebia el primer gol en contra poc després de començar el partit. Les vermelles no van començar amb bon peu i veien com les visitants dominaven el matx, marcant dos gols més abans d’arribar al descans. L’equip entrenat per Nicky Dedeu i Pablo Fernández va tenir alguna ocasió per retallar diferències, però el marcador no es va moure més (0-3, mitja part).

Després del descans, les de Mataró van millorar en intensitat i es van tornar més fluides en el joc. El partit es notava més igualat, però l’electrònic continuava sense moure’s. Quan faltaven 7 minuts pel final, les locals van arriscar amb portera jugadora. El Futsal va encaixar el quart gol, que sentenciava el partit. Però també arribava el primer gol de l’equip a Divisió de Plata, obra de Sara Cayuela, que donava un final menys amarg a l’equip.

Futsal Aliança Mataró 1 – 4 Penya Esplugues B

Futsal Mataró: Nedderman, Naima, Queralt, Espinar, Meri, Carla, Cayuela (1), Geraldine, Cristina, Irene, Nadal, Ariadna