El Futsal Aliança femení debuta aquest cap de setmana a Divisió de Plata

Les mataronines van ascendir de categoria en quedar primeres la temporada passada

Futsal Aliança Mataró - Industrias Santa Coloma

El sènior femení del Futsal Aliança inicia aquest any el repte de mantenir la categoria aconseguida la temporada passada: la Segona Divisió Nacional. Per fer-ho, l’equip dirigit per Nicky Dedeu no ha fitxat cap jugadora de fora, però recupera la Núria Nadal, qui va estar lesionada tota la temporada passada, i incorpora la juvenil Ariadna Bosch, qui ja va ajudar l’equip a Divisió d’Honor. De baixes només n’hi ha una, la Marta Cuquet, qui passarà a fer de fisioterapeuta de l’equip, i continuarà com a jugadora al sènior B.

L’equip ja roda la pilota des del 19 d’agost. Un mes en què les vermelles han pogut provar el seu talent en diferents amistosos. L’últim davant el CD Concòrdia, actual campió de la divisió de plata, que va acabar amb un empat a dos. De fet, les vermelles no han perdut cap partit, fet que demostra que el Futsal està “tècnicament a l’altura”, com apunta Donadeu. Tot i això, els objectius no canvien i l’equip se centra a salvar la categoria.

Dissabte a les 18:30 h

Aquest cap de setmana, les vermelles inicien la temporada enfront del Ripollet, equip amb qui a pretemporada va empatar a 3. Ara tenen la fita de guanyar-lo, però el conjunt mataroní no estarà al 100%; dues lesions i una jugadora que serà fora són el hàndicap amb el que hauran de lluitar.