Una derrota que no pesa

El Futsal Aliança Mataró acaba amb derrota contra el Barça i ja pensa en la lliga, que inicia aquest cap de setmana

  • Redacció // Foto: cedides
  • Dijous, 12 Setembre 2019 16:35

Futsal Aliança Mataró - Barça

El dimarts el vespre, el Futsal Aliança encarava un partit que, ja des del començament, es plantejava complicat. Les ganes i la il·lusió no hi faltaven i els mataronins van donar el màxim de si mateixos al camp, però la superioritat blaugrana va concedir-los una victòria solvent (2 a 7). Al final del partit, malgrat el resultat, els vermells somreien feliços envoltats dels centenars d’aficionats que van desplaçar-se al Pavelló Nord de Sabadell. I és que perdre contra el millor equip d'Europa i l’escalf d’una afició exemplar, fan que la derrota no pesi tant.

El Barça va avançar-se ràpidament en el marcador amb un gol d’Adolfo, qui assistiria poc després a Daniel per col·locar el 0 a 2. El tercer gol blaugrana arribava al minut 12, obra de Boyis. El Barça pressionava i augmentava diferències. Però lluny d’enfonsar-se, el Mataró ho va seguir intentant i un gran gol de Cisar feia saltar la grada vermella (1 a 3, min.13). El gol entrava, per cert, a la porteria defensada pel jove Alex Lluch, porter del filial que debutava amb el primer equip, qui havia estat a les files del club mataroní. Abans d’arribar al descans, Boyis va tornar a fer diana, aquest cop amb un tir de falta (1 a 4, min. 20).

Futsal Aliança Mataró - Barça

A la represa, va ser el Barça qui va tornar a marcar primer, amb una diana de Daniel. Els mataronins continuaven la lluita i Oriol Lopez va perforar la porteria aprofitant un rebot al pal (2 a 5). Encara hi havia esperances i l’emoció va créixer amb els doble penal. Dos pel Barça, un que va acabar fora dels tres pals, defensats ara per l’imponent Paquito, i un altre aturat amb el pit pel porter. I dos pel Mataró, amb dos xuts de Rafita estavellats al pal. Aleshores sí, dos gols més pels blaugrana van acabar de rematar el partit (2 a 7, final del partit).

En acabar el partit, els jugadors de l’Aliança van dirigir-se al públic, saltant i cantant, celebrant l’experiència d’haver jugat contra el totpoderós Barça.

Futsal Aliança Mataró - Barça

Futsal Aliança Mataró

Futsal Alianá Mataró: Isaac Fernández, Alex del Barco, Adrià Donadeu, Marc Campàs, Pol Novo –cinc inicial– Miquel Soler, Llibert Canal, Oriol López, Joel Císcar, Pol Tolrà, Rafael Berlanga, Pablo Fernández, Alejandro Medina i Francesc Parés.
Barça: Àlex Lluch, Aicardo, Daniel, Dyego, Adolfo –cinc inicial– Boyis, Marcenio, Joselito, Arthur, Rivillos, Ferrao, Juanjo.

Gols: 0-1 Adolfo (min. 2); 0-2 Daniel (min. 4); 0-3 Boyis (min. 11); 1-3 Joel Císcar (min. 12); 1-4 Boyis (min. 19); 1-5 Daniel (min. 24); 2-5 Oriol López (min. 27); 2-6 Arthur (min. 37); 2-7 Adolfo (min. 39).

I aquest cap de setmana... El Futsal Aliança enceta la lliga enfront el Ripollet

Futsal Aliança Mataró - Barça

El dissabte 14 (18:30 h), el Futsal Aliança Mataró visitarà en Ripollet en el primer partit de la temporada. Els d'Albert Sabaté, que continuen a la Segona Divisió B, tenen per davant 30 jornades, gairebé vuit mesos, per sumar punts i aconseguir millorar la meritòria quarta posició de la temporada passada.

El primer rival per a l'Aliança és un recentment ascendit a la competició. La temporada passada, el Ripollet va proclamar-se campió de la Tercera Divisió Nacional a falta de quatre jornades, finalitzant amb només dos empats i dues derrotes.

Per a aquest any, els vermells ja van incorporar abans de l'estiu a l'Adrià Donadeu i a Marc Campàs, aquest últim procedent del juvenil.

L'abril passat, tots dos conjunts ja es van trobar les cares en jugar la Copa Catalunya. Els mataronins van endur-se la victòria a la tanda de penals, després que el matx acabés amb empat a 2.