El Futsal Cirera Aliança Mataró aconsegueix l’ascens

L'equip de Salut Mental de l'Aliança i l'UD Cirera pot també proclamar-se campió de Lliga

Futsal Aliança Salut Mental

Després de superar per 13 a 3 el Chicago, i encara amb dues jornades per disputar, el Futsal Cirera Aliança Mataró va aconseguir l’ascens a Primera Catalana.

Després de l’ascens, els mataronins intentaran aixecar el títol de lliga en aquestes dues darreres jornades de lliga, ja que ara mateix l’Aliança és el primer classificat amb només un punt d’avantatge sobre el segon.

Des del club, han volgut felicitar a tots els components de l’equip per l’èxit aconseguit, però també pel seu esforç, treball, sacrifici, companyonia i lluita que han demostrat durant tota la temporada.

El Futsal Cirera Aliança Mataró és un projecte comú que va néixer entre el CE Futsal Mataró, l'UD Cirera i l'Hospital de Mataró, amb l'objectiu d'afavorir la integració de persones amb risc d'exclusió social mitjançant la pràctica esportiva.

Components de l'equip

Plantilla: Edgar Siquier, Jordi Romero, Diogo Miguel, Abdeslam Harrak, Óscar García, Alaedin Labrak, Diego Fernando, Alfons Ramírez, David N’Dongo, Jose Maria Torres, Aitor Galvan, Eric Sánchez, Juan Luis Cabanillas, Enrique Olmos, Oscar Aznar, Boi Pera, Jean Paul Aragón, Arnau Espejo.

Cos Tècnic: Jaume Santangelo i Jonatan Ferrer.