El femení del Futsal Aliança Mataró més a prop del títol

En guanyar el rival directe, les mataronines tenen tres punts d’avantatge i el gol average guanyat amb el segon classificat

Futsal Aliança Mataró - Caldes

Un gol de Cristina Vázquez en el primer minut de joc era un senyal de com avançaria el partit. El rival va quedar descol·locat i no va poder convertir cap de les ocasions que va tenir per l’empat i, abans del descans, Geraldine Gama marcava el 2 a 0.

La segona part només va fer que anar amunt. En només dos minuts, Irene Garcia feia el 3 a 0, encarrilant la victòria, i poc després Gama tornava a sumar, aquesta vegada el 4 a 0. Les grades del Teresa Maria Roca embogien, celebrant la gran gesta de les noies. Però encara en faltava un, el de Maria Rius, el definitiu que donava pas a una gran festa local.

Amb la important victòria d’aquest cap de setmana, golejant de manera contundent al Caldes per 5 a 0, el sènior femení té l’ascens de Divisió de Plata a la butxaca i fa una passa de gegant cap al títol.

Sense lliga aquest cap de setmana, les mataronines tornaran a competir l'11 de maig. Resten tres partits de Lliga, amb 9 punts en joc, dels quals en necessiten 6 per ser campiones i nou equip de Divisió de Plata.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 5 - 0 CN CALDES

FUTSAL ALIANÇA: Neddermann, Espinar, Cayuela, Garcia (1), Cuquet, Salido, Vazquez (1), Gama (2), Rius (1), Tortajada, Munné, Bosch