El Futsal Aliança Mataró es deixa 3 punts al derbi

Derrota inesperada dels mataronins en rebre el Canet

Futsal Aliança Mataró - Canet

Tot i la distància en la classificació (l'Aliança lluita per acabar entre els tres primers mentre que el Canet busca mantenir la categoria), es preveia que no seria un partit fàcil pels primers, favorits per endur-se el matx.

El Canet va plantejar un partit per evitar que l'Aliança arribés a la porteria, tancats en defensa en un quart de pista i aguantant llargues possessions per fer córrer el rellotge. Sumat a què els locals estaven espessos ofensivament i els costava molt generar situacions de perill, el derbi va agafar un tarannà de poques ocasions i pocs gols.

Durant la primera part, va ser Rafa Berlanga qui va encetar el marcador en favor de l'Aliança, transformant un llançament de deu metres. Però poca transcendència va tenir al final del partit, ja que a la represa els visitants fan igualar l'1-1 en una jugada aïllada.

Sabent la importància que suposava la victòria, els vermells es van fer forts i van buscar el gol de la victòria, sense èxit en no saber trobar espai en la defensa rival. Per contra, el Canet va saber aprofitar una ocasió de contraatac per sumar l'1-2. Malgrat l'intent dels mataronins per remuntar, no van aconseguir perforar la porteria.

Amb la derrota, l'Aliança baixa a la quarta plaça, un punt per sota de l’Escola Pia Sabadell.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – FS CANET 1-2 FUTSAL ALIANÇA

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernández, Oriol López, Alex del Barco, Rafa Berlanga (1), Alejandro Medina, Llibert Canal, Pablo Fernández, Joel Ciscar, Miquel Soler, Mamadou Ceesay, Pol Novo, Paquito Pares.