Suen però guanyen fora

El Futsal Aliança Mataró manté les diferències amb els seus perseguidors

Futsal femení

El sènior femení del Futsal Aliança no va fallar i es va emportar la victòria per 0-2 i de la seva visita a Sant Vincenç dels Horts a la pista de l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras. Les vermelles coneixedores que els seus perseguidors havien guanyat el dia abans, van sortir molt concentrades i es van emportar els tres punts sense encaixar cap gols. El pes del partit sempre el va portar el conjunt mataroní que tenia la possessió de la pilota i buscava amb més ímpetu la porteria rival, davant un equip local que es tancava al darrera i buscava la seva oportunitat al contraatac.

Després d’una primera part sense gols, l’Aliança va millorar a la represa  i al minut 10’ Anna Munné va fer el 0 a 1. Aquest gol va fer avançar línies a l’equip de casa que tot i que ho va intentar no va poder superar la defensa mataronina. En el darrer minut del matx Anna Munné va fer el 0 a 2 que certificava la victòria visitant.

Diumenge a les 10:20h l’equip rebrà la visita del Màgic Sants, un dels equips que lluita per mantenir-se a la categoria.

EFS JORDI TORRAS - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 0-2

FUTSAL ALIANÇA:  Mireia Neddermann, Maria Espinar, Irene Garcia, Sara Cayuela, Aina Moya , Naima Reixach, Cristina Vazquez ,  Anna Munné (2), Geraldine Gama , Maria Rius, Carla Tortajada, Marta Cuquet.