El Futsal Aliança Mataró cau competint amb el líder

Es manté la tercera plaça amb opcions d'assaltar la segona en el tram final de temporada

Futsal Aliança Mataró - Castelldefels

El Futsal Aliança Mataró va plantar cara davant del líder invicte de la categoria , el CCR Castelldefels, però va acabar cedint 4-1 davant un equip que va mostrar un nivell molt alt d’efectivitat de cara a porteria.

Després d’uns primers minuts de tempteig els locals van aconseguir l’1 a 0 en una jugada de córner on la pilota va entrar a la porteria després d’impactar en un defensor mataroní. Abans del descans els mataronins van disposar de diverses accions per empatar, però no van materialitzar les ocasions i en canvi els locals van fer el 2 a 0 culminant una ràpida transició.

A la represa la sort es va tornar a aliar amb el Castelldefels i un xut que marxava desviat va rebotar amb el cos d’Oriol López i va acabar al fons de la xarxa.  Alex del Barco retallaria diferències amb un xut llunyà i el conjunt mataroní gaudiria d’alguna ocasió més per fer el segon i posar la por al cos al líder, però va faltar encert i a la primera que van tenir els de casa van fer el definitiu 4 a 1.

Tot i la derrota l’Aliança continua tercer a només 3 punts del segon classificat i amb 2 punts d’avantatge sobre els seus perseguidors, l’Escola Pia Sabadell i el Pallejà.  Aquesta setmana l’equip descansarà  i no serà fins el cap de setmana del 6 i 7 d'abril quan  l’equip vermell rebi  la visita del Canet que s’està jugant la permanència a la categoria.

CCR CASTELLDEFELS - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 4-1

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernández , Oriol López , Alex del Barco (1), Rafa Berlanga, Alejandro Medina , Llibert Canal , Azhar Chiheb, Joel Ciscar , Miquel Soler , Mamadou Ceesay, Alagi Kambon, Paquito Pares.

El femení líder en solitari
El femení del Futsal Alainaça Mataró s’ha situat líder en solitari de la Divisió d’Honor després de sumar 3 punts sense jugar per la retirada del Salou de la competició i gràcies a l’empat a 2 entre els seus dos rivals directes pel títol, el Futsal Pax Tarragona i el CN Caldes. Quan resten set jornades per acabar la lliga, les mataronines tenen dos punts més que el CN Caldes que és segon i tres més que el Pax que és tercer.