Victòria del femení del Futsal Aliança Mataró

Les mataronines guanyen a casa el Jesus Maria 4 a 2 i retallen diferències amb el líder

Futbol Sala 2016/2019, futsal femeni

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va guanyar 4 a 2 al Jesus Maria de Barcelona  i retalla diferències amb la primera plaça després de la derrota del CN Caldes que perd el lideratge en favor del Futsal Pax Tarragona. Les tarragonines són primeres amb un punt d’avantatge sobre Caldes i l’Aliança Mataró, i a 4 punts es troba Les Corts que aquesta setmana no ha pogut retallar diferències després de perdre a casa.

Les Mataronins van edificar la victòria i els tres amb una gran primera part que va acabar 4 a 0. A més tots els gols van arribar en els cinc darrers minuts de la primera meitat, el primer el va fer Geraldine Gama, Cristina Vázquez va fer el 2 a 0 i Anna Munné i Meritxell Ribas van arrodonir el pòquer de gols.

A la represa les locals van afluixar el ritme i això va fer que es veiés un partit més igualat, en els darrers minuts de joc les visitants van fer dos gols, però mai va perillar la victòria local. Ara aquest cap de setmana no hi ha lliga, però en el vinent les mataronines tenen un prova de foc a la pista del Rubí, el cinquè classificat i un equip que a la primera volta ja es va emportar els tres punts de Mataró.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – JESUS MARIA 4-2

FUTSAL ALIANÇA:  Mireia Neddermann, Maria Espinar, Marta Cuquet, Irene Garcia, Aina Moya, Naima Reixach, Cristina Vazquez (1), Carla Tortajada, Anna Munné (1), Geraldine Gama (1), Maria Rius, Meritxell Ribas (1).