L'SPALL Ciutat de Mataró no pot guanyar el dia de la presentació

El Sang Cugat aprofita una millor arrancada per endur-se els punts

20171112_SPALL CFS Ciutat de Mataró

Segona derrota seguida de l'SPALL Ciutat de Mataró a la lliga, que no va poder aprofitar una jornada propícia amb més públic a la graderia ja que era el dia de la presentació dels equips. Els groc-i-negres debutaven a casa i estrenaven samarreta però de bones a primeres van veure com el Sant Cugat els despertava amb 10 minuts inicials especialment cruels, amb un atac incessant dels visitants que s'avançaven per quatre gols.

Els mataronins van reaccionar al final de la primera part amb dos gols que deixaven el resultat en 2-4 al descans. Van tenir les seves opcions a la represa escurçant fins al 3-4 però en una jugada aïllada els del Vallès feien un 3-5 feridor. No es van rendir els mataronins, jugant de 5, però el partit va acabar amb 4-6.