Joel Ciscar: "Està sent una temporada excel·lent, per emmarcar, per part de tots"

Entrevistem al capità del Futsal Inlingua Mataró, que li està disputant el títol de lliga juvenil Nacional al Barça Lassa

Joel Ciscar Futsal Inlingua

Com valores la temporada que està fent fins ara l'equip?

Està sent una temporada excel·lent, per emmarcar, per part de tots, jugadors i tècnics, i ens esforçarem per acabar aquest últim tram de temporada sense baixar el llistó.

L'altre dia aneu a Can Barça i us empaten en el darrer minut, amb quin gust us deixa aquest empat? dolç o amarg?

Amarg per una banda, ja que et pares a mirar el partit que plantes a Can Barça i com va anar el marcador i fa ràbia deixar escapar l’oportunitat enorme que vam estar a punt d’agafar. Tot i així, el gust final acaba sent dolç perquè no sempre es pot dir que vas tenir a Barça entre les cordes a casa seva. Veure’ls celebrant de tal manera l’empat deia molt de com havia anat el partit.

Quan acaba el matx, ells, un equip fet a base de fitxatges i fet a mida, ho celebren com si haguessin guanyat la lliga, i vosaltres, un equip amb jugadors tots fets al planter us quedeu molt tocats, aquesta imatge del Barça celebrant un empat ja és una victòria per vosaltres?

Està clar que ens acabem repartint els punts i per ara segueixen al capdavant de la classificació, però com bé dius, som una plantilla que porta des de categories inferiors junts i assolin ascensos, però mai ens haguéssim imaginat arribar tan i tan lluny. Compartir aquesta experiència amb amics de la ciutat com som, no té preu.

Queden 4 jornades per acabar la lliga i esteu a dos punts, quines creus que són les vostres possibilitats d'acabar campions?

És veritat que és molt difícil que Barça perdi algun punt, però això és Juvenil Nacional i lluitarem perquè hi hagi lliga fins l’última jornada.

Quants anys portes al club i que és per tu jugar a Nacional i competir de tu a tu amb el Barça?

Aquest és el meu desè any al club i set posa la pell de gallina quan veus que la gran majoria d’anys tels has passat lluitant ascensos i lligues de divisions inferiors, fins que arriba el dia en què et jugues una lliga Juvenil Nacional contra un Barça que té un grapat de jugadors de fora Catalunya, entrena cada dia... El Futsal Mataró és el club de la meva vida i des de sempre ha treballat i posat tot el seu esforç en la cantera per assolir fets com el que ara ens toca viure a nosaltres.

La temporada que ve passes a sènior, et veus competint la temporada vinent a segona B amb el primer equip?

La veritat és que tenir el primer equip a una segona B em motiva a seguir lluitant per aconseguir mica en mica algun lloc dins l’equip en un futur, ja sigui l’any que ve o altres. A més, en Sabas ja em coneix per haver-me entrenat un any i m’ajuda a confiar més en mi.