Acord de patrocini entre el CE Futsal Mataró i Gestoria Luis

El club mataroní i la gestoria firmen un acord que permetrà fer un salt qualitatiu a l'entitat

Signatura conveni futsal

Aquest dimecres 30 de març a les oficines de la Gestoria Luis s’ha signat l’acord de patrocini entre el Futsal Mataró i la gestoria mataronina que passa a ser un dels patrocinadors Premium, a més de ser el patrocinador principal del Torneig de Les Santes.

Gràcies a la col·laboració amb Gestoria Luis, el Torneig de Futsal Base Les Santes que enguany arriba a la desena edició podrà fer un salt qualitatiu, situant la competició entre les de més prestigi dins el panorama del futbol sala català.

Han formalitzat la signatura de l’acord, Josep Maria Luis Collet, Toni Luis Collet, per part de Gestoria Luis, i Francesc Mas Puig, Jordi Costa Marimon i David Rivera Mora per part del CE Futsal Mataró.

El CE Futsal Mataró s’enorgulleix que una entitat de primer ordre de la ciutat vulgui col·laborar en el seu projecte de formació esportiva tant desde la vessant competitiva com social.

Per la seva part, Gestoria Luis agraeix al CE Futsal Mataró l’oportunitat de poder participar en el seu projecte esportiu, un projecte que en 15 anys d’història l’ha situat com un referent de l’esport mataroní.