Tres equips del Futsal Mataró a les semifinals de Copa Catalunya

Els equips classificats són el juvenil A, el cadet A i el juvenil femení

Cadet A

Nou èxit de la base del Futsal Aliança Mataró que ha col·locat tres equips a les semifinals de Copa Catalunya, el juvenil A, el juvenil femení i el cadet A. El juvenil masculí disputarà les semifinals davant Les Corts després de superar quarts de final 3-1 Marfil Santa Coloma, un dels aspirants al títol juntament amb el FC Barcelona.

Juvenil fem Futsal

El juvenil femení jugarà les semifinals davant el Penya Esplugues després de superar a la tanda de penals el Manresa. El cadet A també va superar els quarts de final a la tanda de penals davant Les Corts i ara a semifinals s’enfrontarà al FC Barcelona, un equip que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada. Remarcar que les semifinals són a partit únic i que en els tres casos el Futsal Mataró té el factor camp a favor i jugarà a casa.

Juvenil A

Javi Rangel juga la Copa del Rei

Dissabte passat Javi Rangel, jugador format al planter del Futsal Mataró, va quedar subcampió de la Copa del Rei amb el seu actual equip, Marfil Santa Coloma que va perdre la final 3-0 davant Inter Movistar. En Javi tot i estar encara en edat juvenil s’ha convertit aquesta temporada en un dels fixes a les convocatòries del primer equip del Marfil, club degà del futbol sala estatal.