El juvenil del Futsal Mataró tuteja el Barça

Els mataronins van perdre 2-6 davant el campió d’Espanya de clubs, però continuen segons de la Divisió d’Honor Juvenil Nacional

150307 FUTSAL Mataró -  Barcelona

Dissabte passat el Teresa Maria Roca es va omplir de gom a gom per veure el partit entre el juvenil del Futsal Mataró i el del FC Barcelona, segon i primer classificat respectivament de la Divisió d’Honor Juvenil Nacional que van jugar el que segurament és el millor partit de futbol sala català en categoria juvenil. Finalment es va imposar la lògica i el FC Barcelona, actual campió de lliga i d’Espanya de clubs, es va imposar per 2-6 i deixa encarrilat el títol de lliga després de cedir només un empat en 23 jornades de lliga.

En els primers compassos del partit la igualtat va ser màxima, els visitants tenien la possessió de la pilota davant un Futsal que es defensava amb ordre i que intentava sortir al contraatac. Però a l’equador de la primera part, Khalid va sortejar tres defensors locals i després que el seu xut el rebutgés el porter local Amar Ceesay, Nil va agafar el rebuig i va fer el 0-1. Poc després el Barça va fer el 0-2 davant un conjunt mataroní que no es podia treure la pressió de sobre dels blaugranes. Però en els darrers minuts de la primera part el Futsal va reaccionar i va començar a crear perill a la porteria rival i Oriol López de falta directa va fer l’1 a 2 amb el que es va arribar al descans.

A la represa el Barça va sortir amb tota l’artilleria, Parra, Oussama i Amores, tres jugadors que juguen amb el sènior B, líder de Segona A, i quan només s’havien jugat dos minuts de la segona va fer l’1 a 3. Aquest gol van ser una gerra d’aigua freda pel conjunt local que poc després encaixaria el quart gol. Amb 1 a 4 en el marcador, el tècnic local David Rivera va decidir arriscar i jugar amb porter jugador els darrers sis minuts. Jugant amb superioritat els Futsal va disposar de diverses ocasions per retallar diferències, però els que van marcar primer van ser els visitants. El gol vermell obra de Raul Avellan va arribar quan només restaven dos minuts per acabar el matx. Però el Barça va demostrar que és un equip guanyador i que no regala res i a la jugada següent va fer el 2 a 6 final.

Amb aquest resultat els blaugranes encarrilen el títol de lliga i agafen 13 punts d’avantatge sobre els mataronins que, tot i la derrota, mantenen la segona plaça davant d’equips del potencial de Les Corts i Marfil Santa Coloma.

FUTSAL MATARÓ - FC BARCELONA 2-6

FUTSAL: Amar Ceesay, Santiago Scafidi, Oriol Miquel, Oriol López (1), Pol Novo cinc titular; Raul Avellan (1), Raul Pulido, Quim Roig, Israel Molins, Mahamadu Ceesay, Azhar Chiheb, Pau Sala.