Tercera derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró

L’equip entrenat per Gerard Artigas va perdre 5-3 a la pista del Parets un partit molt accidentat

141019 FUTSAL Mataró - Lloret Tercera derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró que va perdre 5-3 a la pista d’un Parets que va ser molt més efectiu de cara a porteria. Els mataronins, que van estar molt desencertats de cara a porteria, van haver de jugar gairebé tota la segona part amb un jugador de camp fent de porter per la lesió de Paquito. L’altre porter del conjunt mataroní Sergio Murillo ja havia estat baixa abans del matx per lesió.

El partit va començar bé pel conjunt mataroní, ja que al minut 2’ de joc Carlos Villarin va fer el 0 a 1. A partir d’aquí els mataronins van ser amos i senyors del matx, però no van saber materialitzar el seu domini amb gols i ho van pagar molt car. En els darrers cinc minuts de la primera part el Parets, amb tres ràpides accions de contraatac, va capgirar el marcador i va marxar al descans guanyant 3-1.

Només començar la segona part el matx encara es complicaria més quan el Parets feia el 4-1 i es lesionava el porter mataroní en aquesta mateixa acció. Cristian Villarin es va posar sota pals i tot i l’adversitat, el conjunt mataroní va créixer amb el joc de cinc i Carlos Villarin va fer el 4-2. Els mataronins van originar infinitat d’ocasions per empatar i fins i tot capgirar el marcador, però no van estar gens encertats de cara a porteria i el Parets, en una acció afortunada, va fer el 5 a 2. Ja en els darrers instants de joc, Carlos Villarin faria el 5 a 3 definitiu.

Després de sis jornades de lliga, el conjunt mataroní suma set punts i es troba a mitja taula, lluny dels primers llocs i de la zona de descens.

FS PARETS - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 5-3

Futsal: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Josep Requena, Carlos Villarin (3), Miki Rodríguez cinc inicial; Marc Caballeria, Eric IZquierdo, Cristian Villarin i Oriol López.