Tres de tres del Juvenil Nacional del Futsal Mataró

El conjunt entrenat per David Rivera va guanyar 5-4 el Natació Sabadell i és líder empatat a punts amb el FC Barcelona

Juvenil Futsal MataróDesprés de la jornada de dissabte, la derrota del Montcada a Lleida a la pista de l’Alcoletge i de la victòria 1 a 5 del Barça amb el Palma, el juvenil nacional del Futsal Mataró afrontava el partit de diumenge davant el Natació Sabadell amb l’objectiu de sumar tres punts més i quedar-se al capdavant de la classificació empatat a punts amb el FC Barcelona. Tot i que l’equip sabedellenc venia de caure golejat a casa davant del Marfil Santa Coloma, els mataronins van haver de suar de valent i patir fins al final per sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada.

El Natació va colpejar primer fent el 0 a 1 en el minut 2’ de joc, però el Futsal Mataró va reaccionar ràpidament i, gràcies als gols d’Oriol López i Mamadou Ceesay, capgirava el marcador abans dels cinc minuts de joc. Poc Després Santi Scafidi amb dos bonics gols posava el 4 a 1 en el marcador que semblava encarrilar la victòria.

Els mataronins van disposar de nombroses ocasions per sentenciar definitivament el matx, però els pals i l’actuació del porter visitant ho van evitar. Al final de la primera part, amb l’equip local carregat de faltes, el Natació Sabadell va transformar dos llançaments de 10 metres per fer el 4-3 amb el que es va arribar al descans.

A la represa els mataronins van ser més curosos en defensa i, en el minut 6’ de joc, Oriol Miquel feia el 5 a 3. A partir d’aquí el Mataró va ser amo i senyor del partit, però va faltar encet de cara a porteria per tancar el partit. Quan faltaven cinc minuts per finalitzar el matx, els visitants van sortir a jugar amb porter jugador, i tot i que els vermells van ser qui van tenir les ocasions més clares per marcar, quan només restaven 50’' segons el Natació feia el 5-4. En aquests darrers instants els mataronins van saber aguantar el marcador i van sumar la tercera victòria de la temporada, triomf que per tercer cop va ser només per un gol de diferència.

Després de tres jornades de lliga, el Futsal Mataró lidera la Divisió d’Honor Nacional Juvenil amb 9 punts, juntament amb el FC Barcelona. Aquesta setmana l’equip té una sortida complicada a la pista del Salou.