El juvenil A del Futsal Aliança Mataró s'estrena guanyant al Marfil

Els mataronins van iniciar el campionat derrotant 2-3 a l'actual subcampió de lliga

Juvenil Futsal MataróEl juvenil del Futsal Mataró va començar la lliga de Divisió d’Honor Nacional amb una victòria molt treballada i merescuda a la pista del Marfil Santa Coloma, actual subcampió de lliga. A l’inici del matx, el Futsal va demostrar que sortia a per totes i als 20 segons Raul Avellan estavellava la pilota al pal.

Les ocasions es van anar succeint, tot i que els vermells tenien les més clares, els jugadors del Futsal es van plantar en quatre ocasions davant del porter rival amb bones transicions, però la falta d’encert feia que el domini en el joc no es plasmés al marcador. Al minut 10, a la sortida d’un córner, Kevin Suàrez posava el conjunt mataroní per davant en el marcador. Amb aquest resultat de 0 a 1 es va arribar al descans.

A la represa ambdós equips van seguir desplegant un gran esforç físic defensant a tres quarts de pista i dificultant el joc de combinació de l’oponent. A l’equador del segon temps un contraatac entre Israel Molins i Raul Avellan que aquest últim finalitzava al segon pal va fer pujar el 0 a 2 en el marcador. I quan faltaven vuit minuts pel final Oriol Miquel feia el tercer superant la sortida del porter amb un xut ras.

Juvenil Futsal Mataró

Amb el partit amb clar color vermell, els locals van sortir a jugar amb porter jugador. La defensa mataronina va estar molt bé, però quan restaven tres minuts, Marfil feia el primer després d’aprofitar una pèrdua de pilota dels mataronins. Faltaven 50 segons quan els locals van fer el 2 a 3 i posaven emoció al tram final del partit. El Futsal va mantenir molt la possessió de la pilota i van fer que els de casa només tinguessin un atac per intentar fer l’empat. Hem de destacar la gran actuació del porter mataroní Amar Ceesay que va estar provindencial en una parell d’ocasions.

Al final tres punts que premien el treball de l’equip i el col·loquen entre els sis equips que han començat el campionat amb victòria. Un campionat de lliga que enguany juguen equips catalans i balears, i que compta amb tres equips que tenen els seus sèniors jugant a la LNFS, el FC Barcelona, Marfil Santa Coloma i el Palma de Mallorca.

Cet 10 - La Unión 2-4

CLASSIFICACIÓ: FC Barcelona; Jesus Maria, Palma Mallorca, La Unión, Montcada i Futsal Mataró 3; Salou, Bosco Rocafort, Alcoletge Lleida i Natació Sabadell 1; Marfil, Les Corts, Cet 10, Martorell, Sicoris Lleida i Manresa 0.