L'infantil del Futsal Mataró campió de Copa Catalunya

El conjunt mataroní va vèncer a la final 3-1 el FC Barcelona

Infantil Futsal MataróDiumenge passat l’infantil A del Futsal Aliança Mataró es va proclamar campió de Copa Catalunya després de guanyar 3-1 al FC Barcelona, a la final disputada a Sant Feliu de Llobregat. L'equip, entrenat per Toni Farreras, va tornar a sorprendre l'equip blaugrana com en el darrer partit de lliga entre aquests dos equips, i es va emportar el primer títol de Copa Catalunya en categoria infantil masculina de la història del club vermell.

Durant els primers vint minuts del partit, el FC Barcelona va portar la iniciativa sense poder acabar de finalitzar. Per la seva banda, el Futsal Mataró va plantejar una defensa molt ordenada i solvent amb sortides molt perilloses.

No va ser fins que faltaven onze minuts pel final del partit que es va trencar l'empat a 0 gràcies a un gol del Futsal Mataró obra de Mateu Batista. Malgrat que el Barça continuava dominant, el Futsal Mataró va aconseguir aixecar el públic del seient marcant dos gols més que deixaven la final sentenciada. En el darrer minut, el FC Barcelona va aconseguir marcar el gol d'honor.

Amb el 3 a 1 en el marcador, i després d'un partit vibrant, l'infantil A del Futsal Mataró es va proclamar campió de Catalunya Infantil de Futbol Sala 2014 i ho va festejar amb el nombrós grup de seguidors vermells que van viatjar amb l’equip. El club vol donar les gràcies a l'alcalde de Mataró, el senyor Joan Mora Bosch que va presenciar la final i va ser un seguidor vermell més.

Infantil Futsal Mataró

FUTSAL MATARÓ - FC BARCELONA 3-1

FUTSAL MATARÓ: Marc Colomer, Mateu Bautista, Gerard Mas, Álvaro López, David Peña, Albert Martínez, Víctor Galera, Abel Rangel, Adrià Lara, Jordi Peralta, Marc Vinyals i Raul Borrallo, Hamed Kebe. Toni Farreras (entrenador), Adrian Lara (delegat).
GOLS: (2a part) 1 - 0 Mateu Bautista (min.10), 2 - 0 David Peña (min. 17), 3 - 0 Jordi Peralta (min. 19) i 3 - 1 Bernat Povill (min. 19).