Segona derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní perd 3-5 a casa davant el Lloret i ja té la segona plaça a cinc punts

Mataró-LloretSegona derrota consecutiva del sènior del Futsal Aliança Mataró que va perdre 3-5 a casa davant el Lloret un partit que semblava tenir controlat a la mitja part. Després de portar deu jornades sense perdre, els mataronins han perdut dos partits seguits en menys d’una setmana, dimarts passat ho van fer 3-2 a la pista de l’Arenys de Mar, un equip que lluita per no baixar, i diumenge van caure derrotats davant el Lloret, un conjunt situat a mitja taula.

Mataró-Lloret

La primera part va ser un recital de joc dels mataronins que van marxar al descans guanyant 3-1, però que haurien pogut aconseguir ben tranquil·lament dos o tres gols més. Cristian Villarin va fer el primer, el Lloret es va ficar a pròpia porta el segon, i Miki Rodríguez va fer el 3-0. Abans del descans els de la comarca de La Selva van fer el 3-1, un gol que era l’única pega del partit fins aleshores.

El partit estava controlat, l’equip estava jugant bé i era qüestió de paciència i punteria per tancar definitivament el partit. Però a la represa la situació es va capgirar, el Futsal Mataró no va sortir amb la intensitat de la primera meitat i el Lloret ho va aprofitar oer igualar el partit a 3 gols. L’equip havia de reaccionar i semblava que havia reconduit la direcció quan el Lloret es quedava amb un home menys, però els vermells no van saber aprofitar els dos minuts de superioritat. En els darrers instants de joc l’Aliança va sortir amb porter jugador per buscar la victòria, però els que ho van aprofitar van ser els visitants per robar dues pilotes i aconseguir el 3-4 i el 3-5 definitiu.

Després d’aquesta derrota el conjunt mataroní continua quart, però ara a cinc punts del segon lloc que ostenta el Barceloneta que aquesta setmana va guanyar. A més els vermells van tornar a desaprofitar la derrota del Parets per situar-se tercers. Ara el pròxim rival serà el Manlleu, un equip que es troba en zona de descens i que intentarà guanyar a casa amb el suport dels seus seguidors.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - LLORET 3-5

FUTSAL: Sergio Murillo, Cristian Sevilla, Sergi Broto, Miki Rodríguez (1), Carlos Villarin, Paquitos Pares, Cristian Villarin (1), Toti Matallana, Aniol Saiz, Carlos Cascales, Marc Caballeria.

CLASSIFICACIÓ: Ripollet 50; Barceloneta 43; Parets 40; Futsal Mataró 38; Lliçà d’Amunt 35; Pineda 33; Lloret 31; Montsant i Arenys de Munt 30; Bosco Rocafort i Sagarra 26; Vilassar de mar i Arenys de Mar 25; Manlleu 23; Bonaire 14; CN Caldes 4.