El Juvenil del Futsal Mataró fa patir el Barça

El conjunt mataroní va perdre 4-6 a casa davant el líder de la Juvenil Nacional

Mataro-barçaDissabte passat a Mataró es va disputar un partit entre el 1er classificat de la Juvenil Nacional (FC Barcelona), imbatut en la lliga, contra el 3er classificat (Futsal Mataró), l'equip revelació de la temporada. Amb un pavelló Teresa Maria Roca ple d'aficionats, l'encontre tenia tots els ingredients per fer gaudir a la gent, i així va ser. Els mataronins van fer un magnífic partit i van plantar cara en tot moment, però el matx es va escapar per petits detalls i el Futsal Mataró va acabar cedint 4-6.

El partit va començar amb un Mataró molt endollat ofensivament, i fruit d'un corner Santiago feia pujar l’1-0 al marcador, després de xutar i que la pilota toqués fins a dos defensors culers abans d'entrar a porteria. Aquest gol inicial va provocar una reacció visitant, el Barça va tancar al Futsal a la seva àrea durant 5 minuts i al final va aconseguir donar la volta al resultat inicial amb 3 gols (1-3). Tot i el marcador en contra, els mataronins van plantejar un partit idèntic a l'inicial, intentant tenir possessió de pilota i defensar a mitja pista, però els visitants generaven perill amb la seva gran qualitat tècnica individual.

Obra d’art de Pol Novo que iguala el matx - MIRA EL VIDEO DEL GOL
Però el conjunt mataroní dirigit per David Rivera no es va rendir, i primer Joan feia el 2-3 després d'una excel·lent assistència de Musta. Poc després Pol Novo feia el 3-3 en un dels millors gols de la temporada, després d'una triangulació increïble amb Eric Izquierdo i finalitzant-la d’esperó, simplement un gol antològic que feia embogir el pavelló vermell.

Mataro-barça

Gerra d’aigua freda en el darrer minut
El Futsal havia aconseguit l'impossible, aixecar un 1-3 al totpoderós Barcelona, que vivia els seus pitjor minuts del partit, però quan restaven 15 segons per acabar la primera part, una pèrdua de pilota local en una sacada de banda, es convertia en una ràpida transició dels barcelonins que feien pujar el 3-4 al marcador. Final de la 1a part i la sensació era que els locals se'ls hi escapava el partit per petits detalls.

Cop de mà arbitral als visitants
A la represa el joc continuava igual, els locals van recular la seva defensa de 1/2 pista per tal d'evitar el joc entre línies i les passades a pivot dels culers que van causar molts problemes durant la 1a part. En el minut 5’ de la segona part va succeir una de les accions claus i determinants del partit, quan l'àrbitre va donar com a gol un xut que no va entrar. Tot l'equip local ho va protestar, així com tota la grada que indignada veia com l'àrbitre, de forma incomprensible, donava gol una acció que no ho era, 3-5 i el Barça s'allunyava.

El partit va pujar d'intensitat i els dos equips van tenir ocasions per fer més gols, fins que a 8 minuts del final del partit, l'àrbitre tornava a prendre una decisió molt rigorosa expulsant Quim Roig, per doble groga i deixava a l'equip local amb 1 jugador menys. El Futsal Mataró va resistir molt bé el 4x3 durant 2 minuts, sense encaixar cap gol. Arribaven els últims 5 minuts de partit i els futsaleros no es rendien, sortien amb porter jugador per intentar la remuntada, que quasi va arribar. En el minut 39’ de partit, Eric Izquierdo d'un fort xut des de la frontal feia pujar el 4-5. La remuntada era possible i l'equip local jugant de 5 estava creant moltes dificultats a la defensa barcelonina. Amb aquest marcador i el Barça amb 5 faltes, l'àrbitre del matx va tenir fins a dues ocasions per assenyalar la sisena falta i enviar els mataronins a la línia de deu metres, però es va fer l'orni i no va xiular dos 10 metres que haurien pogut ser claus per culminar la remuntada. Tot i el gran esforç dels mataronins, en una pèrdua de pilota i una excel·lent transició, el Barça feia pujar el 4-6 definitiu quan faltaven 30 segons per acabar el partit.

Al final derrota del Futsal Mataró 4-6 davant el lider, però donant una sensacional imatge davant un pavelló ple a vessar, en una tarda històrica i de les que fan enganxar-se a aquest esport.

FUTSAL MATARÓ - FC BARCELONA 4-6

Van jugar: Amar Ceesay, Oriol López, Eric Izquierdo (1), Santiago Scafidi (1), Joan Sánchez (1), Musta Ceesay, Pol Novo (1), Cristian Coutiño, Carles López, Raul Pulido, Quim Roig, Pau Sala.