El Futsal Aliança Mataró topa amb la seva “bèstia negra”

El conjunt mataroní no pot passar de l’empat a la pista de l’Arenys de Munt

Futsal-Arenys de MarEl Futsal Aliança no va poder passar de l’empat a tres a la pista de l’Arenys de Munt, en un partit que els mataronins semblaven tenir controlat quan faltaven cinc minuts pel final i guanyaven 1-3. Els mataronins van tornar a topar amb la seva “bèstia negra” d’aquestes dues temporades i van deixar escapar dos punts que fan que ara tinguin el tercer classificat, el Barceloneta, a quatre punts. La nota positiva de la setmana és que el Lliçà d’Amunt, cinquè classificat, també va empatar al camp del cuer i que per tant no va poder retallar diferències amb els mataronins.

El partit ben aviat es va posar de cara quan Sergi Broto va transformar un penal fet sobre Cristian Villarin. Dos minuts més tard Carlos Villarin va fer el 0-2 després de rematar al segon pal una passada de Miki. Però abans del descans l’Arenys de Munt va retallar diferències després que a la jugada anterior els mataronins perdonessin el 0 a 3. Amb 1 a 2 es va arribar al descans.

A la segona part Marc Caballeria va materialitzar una jugada d’estratègia mataronina posant l’1 a 3 en el marcador que semblava encarrilar la victòria. Però els vermells no van saber tancar el partit amb un quart gol, i a falta de 4 minuts pel final els locals van fer el 2-3. Tot seguit l’Arenys de Munt va fer el 3-3 definitiu jugant amb porter jugador. En els darrers tres minuts de joc el matx va embogir i tots dos equips van tenir diverses ocasions per emportar-se la victòria, però el marcador ja no es va moure. Els de casa van donar per bo l’empat i en la darrera jugada van jugar de cinc per mantenir la pilota i fer córrer el cronòmetre davant un Futsal Mataró que ho va intentar tot, però que es va haver de conformar amb l’empat.

ARENYS DE MUNT - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 3-3

FUTSAL: Sergio Murillo, Sergi Broto (1), Sergio Picado, Carlos Villarin (1), Carlos Cascales, Paquito Pares, Cristian Sevilla, Christian Villarin, Miki Rodríguez, Jordi Matallana, Aniol Saiz, Marc Caballeria (1).