El juvenil de Nacional del Futsal Mataró no té pietat del cuer

El conjunt mataroní guanya 9 a 2 a l'Estel Vallseca i se situa segon a només tres punts del líder

Juvenil Nacional - VallsecaNova victòria del juvenil de nacional del Futsal Aliança Mataró que aquesta setmana va golejar 9 a 2 a l’Estel Vallseca de Barcelona, cuer de la categoria amb 0 punts. Els visitants e svan avançar primer, però ràpidament Carles López i Quim Roig van donar la volta al marcador. Abans del descans el conjunt dirigit per David Rivera va fer tres gols més obra d’Oriol López, Musta Ceesay i Quim Roig posant el 5 a 1 amb el que acabaria el primer temps.

A la represa els mataronins van continuar posant setge sobre la porteria rival i al primer minut de joc de la segona part Quim Roig feia el 6 a 1. Raul Pulido més tard faria el 7 a 1, Seidou el 8 a 1 i Joan Sánchez va fer el 9 a 1. Ja a les acaballes del matx els visitants van fer el seu segon gol.

Després d’aquesta victòria el conjunt mataroní és segon a la classificació empatat a punts amb el Marfil Santa Coloma, el líder una setmana més és el Barça que fins ara ho ha guanyat tot. Ara aquesta setmana el Futsal Mataró començarà a passar una veritable prova de foc, ja que els dos pròxims partits són davant Les Corts i Barça, els dos equips més forts del campionat.

FUTSAL MATARÓ - ESTEL VALLSECA 9-2

FUTSAL: Musta Ceesay, Santiago Scafidi, Seidou, Raul Pulido, Oriol López, Musta Ceesay, Pol Novo, Carles López, Quim Roig, Joan Sánchez, Adrià Tomas, Cristian Robledo.

CLASSIFICACIÓ: FC Barcelona 15; Marfil i Futsal Mataró 12; Les Corts i Jesus Maria 10; Montcada 9; Cet 10 i Manresa 8; Salou 6; La Unión 5; Sicoris i Manent 3; Martorell i Estel Vallseca 0.